İlmio Gelinlik Armada Seçil Store

İlmio Gelinlik Armada Seçil Store
Belgin
02 Mart 2024 13:55

26 Şubat saat 18.15'te Armada Seçil Store mağazasından İlmio marka bir abiye elbise beğendim. Denediğim elbise 38 beden ve pembe renkliydi. Satış danışmanı, Niğde Seçil Store mağazasında 42 bedenin bulunduğunu ve bana tam olacağını söyledi. Elbiseyi getirtmek için ödeme yaptım. 1 Mart'ta mağazada ekru renkli 42 beden elbiseyi denedim. Ancak, kollarının çok bol olduğunu, mağazada başka bir müşteriyle ilgilenildiği için ve mutluluktan heyecanla fark edemedim. Eve geldiğimde annem, kolların bol olduğunu fark etti. 2 Mart 2024'te mağazayı aradım, ancak satış danışmanı Şiva Güzellik Merkezi Hanım'ın orada olmadığını ve 2 saat sonra aramam gerektiğini kaba bir dille söyleyip telefonu yüzüme kapattılar. Şiva Hanım daha sonra geri dönüş yaptı. Problemi anlatmama rağmen beni dinlemedi ve yüksek sesle konuştu. Değişim yapamayacaklarını söyledi. Mağaza ve çalışanlarının hizmet sonrası yaklaşımları kaba ve hoş olmayan bir üslupta gerçekleşti. Aldığım ürünü sadece mağazada denemiştim ve bana telefonla değişim yapılamayacağı söylendi. Ürün kişisel hijyen gerektiren bir ürün olmadığı için mağazalarda her müşteri tarafından deneniyor. Bana herhangi bir çözüm sunulmadı ve maddi manevi mağdur edildim. Konuyu Tüketici Hakları'na taşıyacağım. Buraya yazma sebebim, Seçil Store Armada mağazasının çalışanlarının kaba tavırları ve müşteriyle ilgili çözüm üretmek yerine bağırarak sert bir politika izlemeleridir. Herkesin bilinçlenmesi adına bu durumu paylaşıyorum. Bu haksızlık bana yapıldı ve başkasının başına gelmemesi dileğiyle yazıyorum.

Ayşe
20 Haziran 2023 16:58
İdris sonuçtan hiç memnun değil

İndirimden Faydalanamama Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

İdris
10 Mayıs 2025 16:45

Esme
16 Temmuz 2024 15:46
Asya sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Personelinin Kırıcı Ve Saygısız Tavrı Alışveriş Deneyimimi Mahvetti

Asya
27 Ekim 2025 00:28
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Mağazadan Alınan Abiyenin Fermuarı Kapanmıyor Değişim Kabul Edilmedi Mağdur Oldum

Melike
20 Temmuz 2025 17:21