Okul Servisinde Güvenlik Ve İletişim Sorunları

06 Kasım 2024 12:53

Okul servisi şikayeti,
Merhabalar, kızımızın kullanmış olduğu İlkem firmasına ait 34 LAE 728 plakalı (7 numara) şoförümüz Ö**** G**** ile servis hostesi F**** O***’tan şikayetçiyim.

Kızım 1. sınıf öğrencisi, okul hayatının ilk yılı. Ekim ayı içerisinde kızım servise binmek istemediğini dile getirince, bizleri haberdar etmeden ve onayımız dışında kızımızı okulda bırakıyorlar. Öğretmenimizin bilgi vermesiyle hostesi aradığımızda, 'Neden bıraktınız?' sorusuna cevabı şu şekildedir: 'Kızınız servise binmek istemedi, biz de almadık.' diye karşı taraftan cevap geldi. 'Peki, niye ikna etmediniz?' sorusuna da 'Biz eğitimci değiliz, ikna etmek zorunda olmadığımızı ilettiler.' dediler. Ben de buna istinaden okulumuzdan kızımı almaya gittim. İlkem firmasını arayıp durumu anlattığımda Ş***** Hanım ilgileneceğini söyledi ama görüyorum ki hiçbir şekilde ilgilenilmediği gibi sorun da çözülmedi. İhmalkarlıklarının üstüne sorumsuzluk ve dikkatsizlik de eklendi. Okul çıkışı biz geldik, 'İnebilirsiniz, kızınızı alabilirsiniz.' diye telefon geliyor. Aşağı kapının önüne indiğimizde çocuğu bize teslim etmeden transit yanımızdan geçiyorlar. Biz kendilerini aradığımızda, 'Kızımızı teslim etmediniz, durmadınız.' dediğimizde durup çocuğumuzu alıyoruz. Bugün de aynısı oldu. Sabah okula gitmek için hazırlandık, servis hostesi aradı, 'İnebilirsiniz, 2 dakika oradayız.' diye. Eşim kızımla aşağıya kapı önüne indiklerinde aynı şekilde kızımı almadan servis transit geçti. Çocuğun ve eşimin önünden. Hostesi aradığımda, 'Kızı unuttunuz.' dediğimde verdiği cevap, 'Telefona dalmışız.' oldu. Bu ilk değil, üç defa yaşandı. Bununla birlikte yukarıda bildirdiğim gibi bir kez de okulda bıraktılar. Hiçbir bilgilendirme ve onay almadan. Böyle sorumsuz ve dikkatsiz insanlara çocuğumu emanet etmekte tedirginim. İlkem firması da çok ilgisiz ve çözüm odaklı değiller. Sizlerden gerekeni yapmanızı rica ediyorum. Bir anne olarak büyük endişeler yaşıyorum. Artık güvenemiyorum.

Transay Group Transay Firması Okul Servis Problemi

24 Eylül 2024 09:37
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 16:49

A&C Tur Şikayetçiyim

Ayben
28 Eylül 2024 23:21
Mümtaz sonuçtan hiç memnun değil

Ören Tur Servis Taşımacılığı Bilgi Verilmeden Çocuğum Şahsi Araçla Okuldan Alınmış!

10 Haziran 2025 09:39
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Onur Tur Kayseri Şikayeti

14 Aralık 2024 15:28