Transay Group Transay Firması Okul Servis Problemi

24 Eylül 2024 09:37

İlkokul 3. Sınıfa Ataşehir Gen kolejinde giden çocuğum okulun anlaştığı Transay firmasının servisini kullanıyor. Servislerini demek istiyorum çünkü okulun açıldığı 3. Haftadayız ve hala sabit bir şoför ve araç yok, sanırım bu 8. Şoför. Sabah farklı bir araç ve şoför alıyor, akşam farklı bir şoför ve araçla geri geliyor. Sabahları geç kalıyor bazıları çünkü zaten adresleri bilmiyorlar, hostes hanımın yardımı ile geliyorlar. Ben çocuğumun hangi araçla kimle geldiğini bilmiyorum. Ne isim ne telefon bilmiyorum çünkü sürekli değişiyor. Çoğu servis okul öncesi ve ya sonrası başka iş yeri servisi çekiyor ve ona göre ya yetişemiyor ya da geç kalıyor ve dolayısıyla okulu bırakıyor. Ve bu her gün yaşanıyor. Transay firması sektörde adı duyulmuş ve güvenilir bir firma olarak geçiyor ama asla bunun karşılığını göremedik ve ben şikayetçiyim. Ücreti öderken hiç ses etmeyip yıllık olarak tek kerede ödedik herhangi bir indirim dahi söz konusu olmadı. İyi firmadır diye kabul ettik ama işinizi doğru yapmıyorsunuz bizleri mağdur ediyorsunuz.

24 Eylül 2024 09:58 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Velimiz, Memnuniyetiniz bizim için kıymetli. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim nedeni ile üzgünüz. Sizlere destek olabilmek adına size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarası paylaşmanızı rica ederiz. Teşekkürler, Saygılarımızla.

25 Eylül 2024 09:56

28 Eylül 2024 23:21

İlkem Turizm Ted Üsküdar Koleji

16 Eylül 2024 21:38
İlkem Turizm Ted Üsküdar Koleji
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 16:49