Mesut sonuçtan hiç memnun değil

İlk Hedef Yüzme Kursu Gebze Mağdur Ediyor!

09 Mayıs 2024 13:56

06.05.2024 günü Kocaeli ili Gebze İlçesinde bulunan kapalı yüzme havuzu kompleksinde 2015 ve 2018 doğumlu iki oğlum için yüzme eğitimi almak için “ilk hedef yüzme kulübü” isimli büro bankosunda bulunan O**G*** isimli şahsa ait 05396597*** numaralı telefonu aradım. Kendisi eğitim içeriği ile ilgili kendi telefonuma bilgilendirme mesajı atacağını söyledi. Bende görüşmeyi sonlandırdım ve bana dosya eki içerisinde belirtilen mesajı attı. Bende şartlar uygun bulunca dönüş sağladım kendisi de bana “görevli Arkadaşlarımız size dönüş yapacaklar bir gün sonra dedi”. Akabinde beni 053426235*** numaralı telefondan kendisini “O***G***nin  annesi” öldüğünü söyleyen F****  isminde bayan açtı. Kendisine uygun olduğumuz gün ve saati belirttik çocukların eğitimleri olup olmadığını sordu bende daha önce aralık ve ocak aylarında Gebze Yüzme Okulunda kısa bir eğitim aldıklarını belirttim. Akabinde çarşamba ve cuma günleri saat 19-20.00 saatleri arasında iki gün eğitim planlaması yapıldı. 08.05.2024 günü çocuklarımı bana belirttiği şekilde dosya ekinde sunduğum ve bana iletilen bilgiye istinaden mayo terlik bone ve gözlük ekipmanlarını giydirip eğitmenlerine teslim etmek üzere ilgili F**** ismindeki kişiyi aradım. Çocukların teslim alma bölümüne gelen F***  ismindeki kişi üzerinde orada hangi kulübün sorumlusu olduğuna dair ne bir yaka kartı veya hangi kulübün temsilcini belirtir bir bir obje bulunmayan normal kıyafeti ile geldi. Gelir gelmez ilk sözü bu çocukların kafalarına taktıkları boneyi görünce önceden “Gebze spor yüzme kurşundan aldığımız” asla içeriye almayacağını söyledi. Kendisine çocuklar buraya kadar geldiler daha önce O*** beye gittikleri yüzme eğitimi ile ilgili bilgi vermiştim dememe rağmen inatla ve ısrarla asla eğitime almayacağını söyledi. Kendisine defaten çocuklar hazırlanmışlar bu 1 saatlik eğitime bu şekilde katılsınlar akabinde farklı nasıl bone alınacaksa tedarik etmeye çalışalım dememize rağmen sizin çocuklarınızı asla buraya almayacağım” sözlerini sarf etmiştir o zaman sizin boneniz nedir onu tedarik edin dediğimizde bende de yok demiştir? Kendisine bu bone yüzünden mi bu iki çocuğu eğitim hakkından mahrum mu bırakıyorsunuz, hatta eskiden önlükleri olmayan iki öğrenci okula gelse öğretmenler bu çocukları derse almayacaklar mı? Dememe rağmen sizin çocuklarınızı asla buraya eğitime ve içeriye almayacağını sözünü sarf etmiştir. Ben mağdur oldum kimse olmasın tek isteğim budur.

Yüzme Kursu Mağduriyeti Ve İade Sorunu

16 Ocak 2025 06:46

09 Ekim 2023 13:52

Körfez Ketem Diyetisyenin Tavrı!

05 Mart 2024 09:18

02 Ağustos 2023 16:14