Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Hastane Ekibinin İlgisizliği

19 Temmuz 2024 00:19

İstanbul ilhan varank Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum gebe izlem polikliniği 1 de M***** T********* doktor ve ekibinden randevu aldım. Bugün (18.07.2024)
14:50 randevuma gittiğimde içeride iki kişi vardı (asistan ya da doktor bilmiyorum artık) ve ikisi de son derece ilgisizdi. 12. Haftada olan gebeyim. Ne bebeğimin görüntüsünü bana gösterdiler ne de kalp sesini vs dinlettiler. Talep ettiğim hiçbir şeyi yapmadılar. Oysa ki aynı hastanede 6. Haftamda başka bir doktora gittiğimde bunların hepsini yapmıştı, görüntü çıktısı bile vermişti. Bu iki kişi Sorduğum sorulara hiçbir şekilde cevap vermedi, yüz ifadeleri ve tavırları çok soğuktu ve bebeğin gelişimi hakkında da bilgi vermediler. Bu tarz hastane personelleri yüzünden devlet hastanelerinden insan soğuyup özele gidiyor.

Sinan
Sinan

Merhaba Aynı sorunları Meltem Hanım da bizde yaşadık. 2 li tarama testi tarihini onun yüzünden kaçırdık bizi uyarmadı. Hasta hakları bilimine şikayet ettik ve Bu sebeple farklı doktor ile devam ediyoruz.

24 Mart 2024 02:32

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

28 Aralık 2023 12:52