Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

28 Aralık 2023 12:52

Şehit prof. Dr. İlhan varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktor ******** hanım'a yönelik bir şikayetim var. Kendisiyle karşılaştığımızda, oldukça rahatsız edici bir yüz ifadesi ve mahalle dilinde konuşma tarzıyla karşılandık. Oda içerisine girdiğimizde, olumsuz enerjisiyle hemen dikkat çekiyor. Yanında birçok kişi olmasına rağmen, sadece oturuyor ve az bir iş yüküyle para kazanıyor gibi görünüyor. Yanındaki stajyerler üzerinde herhangi bir etkisi olmadan çalışıyorlar. Kendisi, ultrason sırasında bebeğimle ilgili hiçbir yorum yapmadı ve kalp atışlarını bile dinlemedi. Çok kısa süre gösterdikten sonra cihazı kapattılar. Ardından bana verilen ultrason fotoğrafı da silikti. Önceki muayene kayıtlarını saklamadığı için, hastasını ilk kez görmüş gibi temel sorularla muayeneye başladı. Üstelik, kan tahlili ve idrar tahlili yapılmasını istemesine rağmen, sonuçlar hakkında sadece 'hiçbir şey yok' diyerek muayeneyi bir dakikada sonlandırdı. Doktorluk mesleğini yeterince ciddiye almadığını düşündüğüm bu kişi hakkında şikayetçiyim. Mağdur olduğumu düşünüyorum ve umarım hak ettiği sonuçları yaşar.

Merve
Merve
28 Aralık 2023 15:47

Güldeniz Toklucu Doktorun ismi, şikayet var tamamen değiştirmiş cümlelerimi hastanenin sitesindeki yorumlarda gerçeğini görebilirsiniz

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniğinde Randevu Mağduriyeti Ve Doktorun İlgisizliği

22 Nisan 2024 23:58

İlgisiz Ve Saygısız Doktor Deneyimi