Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi 9 Aydır Tarafıma Ameliyat İçin Dönüş Sağlanmaması.

10 Ağustos 2024 14:047.499

Şehit profesör doktor İ**** V***** Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sancaktepe. KBB bölümünden kırık olan burnum için nefes alamama şikayeti üzerine muayene oldum. Onlarda durumun çok kötü olduğunu söylediler. Ameliyat için listeye alıyoruz dediler, size dönüş yapılacak hastane tarafından. 9 aydır dönüş olmadı ve ben artık aşırı derece de nefes almakta zorlanıyorum. Bazı geceler yatamıyorum o derece ilerledi. Bu konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum. Yoksa başka mevkilere şikayetimi bildirmek zorunda kalacağım.

25 Ocak 2025 02:23

Sıra geldi mi Ameliyat oldunuz mu? Ameliyat olduysanız memnun kaldınız mı Bilgi verebilir misiniz acaba

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanının Hasta İle İletişimi Şikayeti

30 Mart 2024 13:585.587

Sancaktepe'de İ**** V***** genel cerrahi N**** T***** kötü muamele göstermesinden dolayı çok üzüldüm. Meme de elime bir ...

2 Destek

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Doğum Kontrol Sürecinde Yaşanan Zorluklar

23 Mayıs 2024 04:284.789

İstanbul Sancaktepe İ**** V***** Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne eşim doğum kontrolü için gitti. Henüz eşimin doğumuna ...

1 Destek

İlhan Varank Hastanesi Acilde Yoğunluk!

İlhan VarankHastanesi Acilde Yoğunluk!

Yakup
İlhan Varank Hastanesi Hastamın Çaresizce Bekleyişini Görebiliyoruz!

İlhan VarankHastanesi Hastamın Çaresizce Bekleyişini Görebiliyoruz!

Polat
İlhan Varank Hastanesi Lavabolarının Hali!

İlhan VarankHastanesi Lavabolarının Hali!

Merve
İlhan Varank Hastanesi Yemek Sorunu!

İlhan VarankHastanesi Yemek Sorunu!

Asuman
İlhan Varank Hastanesi Eğitimsiz Hasta Kayıt Çalışanları