Burak sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 11:11

11 Temmuz 2023 tarihinde yeni evime taşındığımda, eski evimdeki İklimsa'dan aldığım Sigma Comfort 12000 BTU split klimamın montajını yaptırmak amacıyla İklimsa Silivri servisi Demir Teknik ile iletişime geçtim. Gelen ekip aşırı amatördü ve duvara hasar verip bana ekstra masraf çıkardılar. Servis ile iletişime geçtiğimde, konuştuğum H**** Bey'e durumu aktardığımda çalışanları koruyarak taraflı yorumlar yaptı ve durumla ilgilenmedi. Duvar hasarını tamir ettirip montaj için tekrar aradığımda aynı ekip geldi ve montaj esnasında arabada unuttuğu su terazisini almaya üşendiği için telefondaki aplikasyonu kullandı. Bunun doğru olmayabileceğini söylediğimde karşı çıktılar ve montaj tamamlandı. Ancak kullanım esnasında klimadan su sızıntısı geldi. Sorun 2023 yazında çözülemedi ve 2024 yazı öncesi H**** Bey ile tekrar iletişime geçtim. Yaz yoğunluğunda kendisinin müsait olamama ihtimalini düşünüp yazı klimasız geçirmemek için 24 Nisan 2024 tarihinde H**** Bey direkt kendisi gelerek klimaya işlem gerçekleştirdi ve artık sorun olmayacağını söyledi. Klimayı kullanmaya başladığımda su sızıntısının artarak devam ettiğini gözlemleyip kendisi ile 7 Haziran 2024 tarihinde tekrar iletişime geçtim ve çok yoğun olduğunu ve bayramdan sonra yapabileceğini iletti. Bir senedir çözülmesi gereken bir sorunun ertelenmemesini istediğimi ve yoğun sıcaklarda klimayı kullanamadıktan sonra bir anlamı olmadığını söylediğimde haklı olduğumu ancak yapacak bir şeyin olmadığını söyleyip telefonu kapattı. Bayramın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmayıp hali hazırda mesajlarıma da cevap vermiyor şu anda. Duvara verilen hasardan dolayı bana açılan masrafa artı olarak duvara su sızmasından kaynaklı boya masrafı çıkmış. Bunlarla alakalı herhangi bir telafi yapılmasını geçtim, sorunun çözümüyle dahi herhangi bir çaba verilmemiştir.

27 Haziran 2024 11:26 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

Burak
Burak
01 Temmuz 2024 15:58

Cuma günü haber verilecekti, verilmedi. Pazartesi gelineceği söylendi, gelinmedi. Çağrı merkezini aradığımda talebimin özür dilendi notuyla kapatıldığını öğrendim. Sorunum hala devam etmekte ve giderilmesi adına kimseye ulaşamıyorum.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa'dan Klima Alınmaz

Pınar
21 Temmuz 2024 15:46
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa İklim Sa Tronic 24000 BTU Klima Bozuk Mu Değil Mi?

03 Temmuz 2024 11:19
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Klimada Montaj Hatası Ve Servis Ücretine Rağmen Çözüm Yok

07 Temmuz 2025 19:40