Önder sonuçtan çok memnun

İklimsa Kendi Kendine Kapanıyor

İklimsa Kendi Kendine Kapanıyor
11 Haziran 2024 22:52
Önder'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü teşekkür ederim”

İklimsa Tronic TRK18INVDMFI model garantisi halen devam eden inverter klima sahibiyim. Klima kumandası üzerinde yer alan self-clean özelliğini kullanarak klimaya bakteri temizliği yaptırmak istedim. Temizlik yaklaşık 20 dakika sürdü. Bu işlem esnasında ara ara buz kırma tarzında sesler geldi ve klima kendini kapatıp tekrar açtı. Sorun da bundan sonra başladı. Klimayı her açmaya çalıştığımda kendi kendine kapanıyor. Osmaniye ilindeki yetkili bayiden servis kaydı açtırmak için servisi aradığımda, sorunu söylediğimde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını söylediler. Bana dönüş yapılacağı söylendi ama hâlâ bir randevu tarihi bile verilmedi. Şimdi hâlâ randevu verilmemesine mi, yoksa oldu da servis gelir de bu sorunla ilk kez karşılaşıyoruz deyip de çözüm bulunamaması ihtimaline mi kızayım? Daha 10 aylık klima kendi özelliğinden dolayı arıza veriyor ve servisi de bu kadar alakasız. İklimsa tamamen pişmanlıktır.

12 Haziran 2024 08:53 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

12 Haziran 2024 16:44

Bu siteye yazmasam belki gerekli aksiyon hala alınmayacaktı. İklimsa müşteri hizmetleri tarafından arandım ve 1-2 saat içerisinde arıza/bakım ekibi yönlendirildi. Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim. Şimdilik sorunum çözüldü umarım takrarlamaz

29 Temmuz 2024 21:09

Sorun çözüldü teşekkür ederim

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa'dan Alınan Mitsubishi Heavy Klimanın Çözülemeyen Ses Problemi

Ramazan
28 Haziran 2024 19:42
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa İklim Sa Tronic 24000 BTU Klima Bozuk Mu Değil Mi?

03 Temmuz 2024 11:19
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 08:45
Yetkili Servis Hataları Nedeniyle Klimadan Mağduriyet Yaşadım
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa'dan Klima Alınmaz

Pınar
21 Temmuz 2024 15:46
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Heavy Sessiz Klima Diye Aldık, Gürültüden Kurtulamadık!

Ramazan
02 Temmuz 2024 22:14