Deprem destek listelerine hızlı erişin!

İkizler Mağazası

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
İkizler Mağazası ile ilgili bir şikayetin mi var?
2 Şikayet
Şikayet Sıralaması
05 Eylül 2022

İkizler Mağazası Tırnak Mantarı İlacı

Allah'ınızdan bulun tırnak mantarı ilaç diye bir ilaç sipariş vermediğim halde beni avukata verip icra takibi başlatmak. Hakkımı helal etmiyorum. Bende sizin hakkınızdan dava açacağım kafanıza göre insanları zor duruma sokuyorsunuz dava nasıl açılır göreceksiniz.

13 Ağustos 2020

İkizler Mağazası İade Etmek İstediğimiz Ütün Üzerinden Bir Hafta Geçtiği Gerekçesiyle A

Kırşehir merkezdeki ikizler isimli mağazadan bir pantolon aldım pantolonun fermuarı defolu çıktı yürürken açıldığını fark ettim giyilmemiş ve daha etiketi üzerinde olan ürünü ilçede kaldığım için bir hafta sonra iadeye bugün götürdüm ama asla almıyoruz değişim yapın dendi. Aynı pantolondan başka yok...

Marka Profili

İkizler Mağazası bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
İkizler Mağazası henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

İkizler Mağazası bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.