Ebru sonuçtan hiç memnun değil

İkincielbeyazesya.istanbul 2. El Eşyayı Alımında Sıkıntı!

25 Eylül 2023 22:33

Bende 2. El bulaşık makinesi arıyordum. Siteyi: https:/ /ikincielbeyazesya.istanbul/ https:/ /ikincielbeyazesya.istanbul/ürün/Bosch-4-program-29-dakika-hızlı -yikamali-bulaşık-makinesi/ bu ilana baktım. Hemen yazdım. Çok geç cevap verdiler. İlkinde normal karşıladım. Sonra gelen cevap siteleri güncel değilmiş, elindeki ürünlerin fotoğraflarını atacaklarmış. Attılar. Ama fiyatlar 2450 TL'den 4000 TL çıkmış. Nasıl oluyor dedim böyle aynı ürün değil herhalde. Neyse dedim ki bir belge vs var mı? Sağlam olduğuna dair ve ödeme yöntemi nasıl olabilir? Gelen cevap 'şu an bulaşık kalmadı satıldı hızlıca geç kaldınız' Hadi ya hem geç cevap veren siz, o sırada da fiyatları uçuran siz? Geç kalan, bilinçli bir müşteri ben. Yaptıkları hiç etik değil. Resmen insanları ne yerine koymaya çalışıyorlar.

Safak
Safak

Siteyi şans eseri internet üzerinden buldum. Müşteri hizmetlerine ulaşın telefon numaraları mevcut. Beğendiğim bir ürünle alakalı sormak için, bakmadılar, tekrar aradım telefona bakan kimse olmadı ki kurumsallaşma ile ilerlemeye çalışan bir site olarak görünmekte. Ben de WhatsApp 'tan mesaj attım, 'telefonlarınıza cevap vermiyor musunuz? ' Diye sonuçta bedava ürün satılmıyor. İnternet üzerinden bir yer, güven verilmesi ve ilgi alakalarının yüksek mertebede olması gerekiyor. Cevap olarak ;müsait değilimdir, bak yazınca cevap alabiliyorsun' oldu. Bu nasıl bir üslup? Bu nasıl bir müşteri temsilcisi, satış ahlakı? Kimse bana bedava mal vermeyecek. Paramızla da bu muameleyi mi layık görmekteler. İşletme değil ne yazık ki, ben 47 yaşında bir öğretmen olarak geçip devamlı mesajlaşacakta değilim. Telefon numarası koyuyorsanız tabii ki bakacaksınız. Bozuk çıkarsa değişim garantisi yazan bir yer hem de!

Efkan
Efkan

Merhaba hanımefendi web sitenin veritabanında problem var uzun zamandır tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz düzeltmek için sitemize çok sayıda saldırı düzenlenmekte, ayrıca anasayfaya ve diğer alt sayfalar bakarsanız güncel son atılan ilanlardaki fiyatların 3500TL -4000 TL bandında olduğunu rahatça göreceksiniz. Şu anda telefon üzerinden ürünlerin resimlerini atarak sipariş almaktayız. Ayrıca elimizde kısıtlı ürün oluyor ve herkese aynı anda resimleri atıyoruz ama hızlı satılıyor. Fiyatlarını ve özelliklerini net olarak belirtmekteyiz, geç kalmış olabilirsiniz sizi gayet iyi anlıyorum gönül ister daha çok ürün olsun sizinde ihtiyacınızı giderelim, anlayışınız için teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

İkincielbeyazesya.istanbul'un Üslupsuz Müşteri Temsilcisi

18 Eylül 2023 11:53