Isa sonuçtan hiç memnun değil

İkiçay Fiyat Ve Tad

16 Nisan 2024 12:22

İkiçay firmasından çay almadan önce haklarındaki şikayetleri görmüştüm ancak dikkate almamıştım. Çayı denedikten sonra süpermarketlerdeki çaylardan daha iyi bir tadı olduğunu fark ettim. Ama sonraki günlerde paketin ortasına doğru çayın tadı değişti, hatta kayboldu. Başka bir sorun ise çaylarını satan sanal market 400 liraya kargo ücretini karşılarken, onlar 1000 lira ve üstüne kargo bedeli talep ediyordu. Müşteri temsilcisine söylediğimde, düzenleme yapmak yerine marketteki çaylarının fiyatını arttırdılar. Sonuç olarak, bu markanın çayına verilen para ile herhangi bir yerden 3 kilo çay alınabilir. Tozundan arındırmak için elendiğinde 1 kilosu toz olsa bile, geride kalan çayı hayal kırıklığına uğramadan huzurla içmek güzel bir deneyim olacaktır. Zaten diğer şikayetlerde firmaya bildirmeden şikayet edilmiş olmasını eleştirenler için çayın tadının kaybolduğunu bildirdim, ancak cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Bu nedenle firmadan olumlu bir beklentim kalmadı. Herhangi bir talepte bulunmadan çaylarını geri göndereceğim. Deneyimimi paylaşma nedenim, daha iyi çay arayışında olan tüketicileri bilinçlendirmektir.

20 Nisan 2024 16:40 (Şikayetten 4 gün sonra)
Isa
Isa
25 Nisan 2024 20:49

2000'li yıllarda Türk pazarına girmiş olan sir Winston çay içmiş, onun dışında organik çay tüketen biri olarak, hayatı sadece 4 temel ihtiyaca indirgemeyip varoluşu anlamak için düşün dünyasının duayenlerinin eserlerini okumaya çalışmış, edindiği bilgiyle hayatı gözlemleyen biraz psikoloji ve çok fazla AHLAK/KUL hakkı bilen biri olarak önce sizi size şikayet edip sonra ise bu sistem aracılığıyla çay tüketen tüketicilere şikayet ediyorum, kargonun sizin butik işletme olmanızdan kaynaklı böyle olduğunu yazmışsınız, oysa butik olmayan ülkenin köklü kuruluşu da aynı fiyata kargo karşılıyor, sözünü ettiğim sizin çayınızı sizden daha uygun fiyata satan kuruluş var idi, her şikayete verdiğiniz cevapta para iadesi diye söz etmişsiniz, kırılan güven ya da çalınan zamanı da iade etmeyi düşünmeniz gerekir, şu yazıyı yazarken bile benim vaktimi negatif bir nedenle almaktasınız, hakkım helal değildir,

26 Nisan 2024 00:35

Kargo şikayetinizi yine aldık, çayımızın yarısı kötü ise onun hakkını da aldık, zamanı keşke geri alabilseydik. Kusura bakmayın ücretsiz çay taleplerini almıyoruz. Açmadığınız paketi alırız.

Hamit sonuçtan memnun

Tirebolu 42 Çay Piyasadaki Çay Ürünlerindeki Toz Oranı Sorunu

15 Ocak 2024 22:21
"Ürünün üretim bandında hatadan az miktarda pakette yaşandığını, tüm paketlerin bu kalitede olmadığını belirttiler. Adresimi isteyip yeni paket çay gönderdiler. Gelen ürünü kontrol ettiğimde sorunsuz ve kaliteli bir çaydı. İlgili oldukları için teşekkür ederim. Genede kalite kontrolleri daha dikkatli çalışmalıydı. Saygılar."
Tirebolu 42 Çay Piyasadaki Çay Ürünlerindeki Toz Oranı Sorunu
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Çaykur Tiryaki Çayda Aşırı Toz Çıkması Güvenimi Sarstı

Mesut
31 Ağustos 2025 15:29
Çaykur Tiryaki Çayda Aşırı Toz Çıkması Güvenimi Sarstı
caykur-tiryaki-cayda-asiri-toz-cikmasi-guvenimi-sarsti-2.jpg
Sayit sonuçtan hiç memnun değil

Çaykur Çaylarında Son Zamanlarda Ciddi Kalite Düşüşü Yaşanıyor

Sayit
04 Temmuz 2025 16:34
Çaykur Çaylarında Son Zamanlarda Ciddi Kalite Düşüşü Yaşanıyor
Selahattin sonuçtan memnun

Kahveci Çayı’nda Süregelen Kalite Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Selahattin
16 Ekim 2025 18:30
"Sayın karaali çay markasından güngör mehmet bey 2 senelik şikayet surecinden geçtikten sonra 1 paket 5 kg karaali çay gönderdi kendisine teşekkür ediyorum ayrıca şikayet var bu süreçte yardımcı oldu onlara da teşekkürlerimi sunuyorum uzun bir süre geçsede mücadeleyi bu şekilde sonuçlanması çok güzel şimdi ağzımın tadıyla çayımı yudumlayabilirim saygılarımla"
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Karali Çay Kalite Düşüklüğü

29 Temmuz 2025 09:40