İkebana Evleri Site Yönetimi Çalışanları İlgisiz

23 Mart 2024 14:13

İkebana evleri yönetim ofisi çalışanlarının ilgisizliği, iş bilmezliği gerçekten çok can sıkıcı. Koskoca site kimlere emanet. Evimin musluğundan 1 haftadır paslı su akıyor diyorum bilmem kim gelince ileteceğim diyorlar. Kimse geri dönmüyor. Basit bir konu mu bu? Aidat ödüyoruz ama karşılığında iyi bir hizmet almıyoruz ne yazık ki.
Sadece bu değil havuz sorunu ramazan gelince her sene güneşlenme terasını bakıma sokmaları bu sene kışa denk gelince gerek kalmadı tabii. Bir de sürekli arızalanan asansör. Umarım yetkililer bu şikayetimi görür ve yönetim ofisine, işten anlayan birileri gelir.

Emrah
Emrah

Sitenin kuruluşundan itibaren sakini olan ve bir çok farklı sitede mülkü olan biri olarak kıyas yapabilirim ki cennette oturuyorsunuz fakat biz insanoğlu güzel şeyleri görmeyiz eksikleri tabiri caizse araştırmadan ağzımıza geleni söyleriz. Site kuruluşundan itibaren yönetim kurulu belli periyotlar ile site sakinleri tarafından gönüllülük usulu ile yönetilir ve her yönetime gelen komşularımız ellerinden geldiğince çalıştıkları süre boyunca işlerinden, ailelerinden ve istirahat zamanlarından çalarak İkebananın örnek bir site olması için gayret ederler. Bu gayretlerinin sonucu olarak da bir değer oluşturulmuş olacak ki bölgesinin en kıymetli mülklerine ve kiralama oranlarına sahip bir kompleks olma unvanını hala elinde tutuyor. Bunu kıyas yaptığım için gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Kendi adıma bu değerin oluşmasına vesile olan herkesin ellerine ve emeğine sağlık. Son olarak aidatlardan bahsetmişsiniz ki bu da diğer sitelerde durumları hiç bilmediğiniz anlamına geliyor. Yıkmak kolaydır fakat yapmak zordur.

Özge
Özge

Ben de bu sitede kurulduğundan beri oturuyorum. Aynı blokta oturmuyoruz aynı sorunları da yaşamıyoruz veya size çözüm odaklı yaklaşılıyor olabilir. Benim yaşadığım sorunları bilmiyorsunuz. Yaptığınız yoruma anlam veremedim bu yüzden. Hepimiz farklı hayatlar yaşadığımız gibi farklı problemlerle karşılaşıyoruz doğal olarak. Kendim mimarım işim gereği sitelerde bulunuyorum İstanbul Anadolu Avrupa yakasındaki çoğu sitenin aidatlarından da haberim var. Araştırmadan, bilgi sahibi olmadan konuşmam; karşılığında iyi bir hizmet istersin. Burası şikayet sayfası övülecek bir şey varsa burda övmem zaten:) teşekkürler

Meray sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Aidat Ödeyip Temel Hizmetlerden Mahrum Kalmak Can Sıkıcı

13 Temmuz 2025 15:12