23 Temmuz 2023 08:09

Havalimanı taksi şikayet, alandan taksiye bindim Marmara Ereğli'sine gideceğim dedim konuşma arasında Ereğli'den İstanbul'a 1100-1400 arası yazıyor dedim taksimetre finalde 700 TL tuttu +100 geçiş ücreti desek benden konuşmada geçen konuya istinaden 1400 TL istedi. Bu konuşma başta geçmeseymiş alandan bizi almayıp indirdiklerini söyledi. Ben 1200 TL verdim. Havaalanında bile böyle oluyorsa yazıklar olsun araç kayıt sistemine bakın gereğini yapın denetleyici kurumlar da ( taksi plaka : 34 THH 73 ) tarih : 23.07.2023 saat 06:30-07:40 araları

23 Temmuz 2023 10:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayetiniz incelenmek üzere ilgili birimlerimize iletilmiştir. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Bir sonraki yolculuğunuzda sizleri daha iyi ağırlayabilmemiz ve daha keyifli bir havalimanı deneyimi sunabilmemiz için bildirimlerinizin değerli olduğunu belirtmek isteriz. Güzel bir gün dileriz, İstanbul Havalimanı

İGA İstanbul Havalimanı Havalimanı Taksi Şikayetim Var

30 Ağustos 2024 08:38
İGA İstanbul Havalimanı Havalimanı Taksi Şikayetim Var
Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

Havalimanı Taksi Ücreti Tartışması: Haksız Ek Ücret Talebi

07 Ekim 2024 23:25
Havalimanı Taksi Ücreti Tartışması: Haksız Ek Ücret Talebi

24 Kasım 2023 23:59
İGA İstanbul Havalimanı Fahiş Fiyatlı Havalimanı Taksi Deneyimi
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Havalimanı Taksi Fazla Ücret Talebi Ek Yolcu Alımı

10 Eylül 2024 18:32
Erdoğan sonuçtan memnun

03 Ocak 2024 12:52
"Sikayetvar.com'a ilettiğim şikayetim ivedilikle ilgili kuruma gönderildi ve kurum yetkilisi tarafından arandım. Teşekkürler"