Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Ig Group Adı Altında Yatırım Aldatmacası

26 Nisan 2024 19:35

Kendilerini Uluslararası büyük bir yatırım grubu olarak tanıtıp ısrarla defalarca arayıp güven telkin ettirdikten sonra ilk önce hesap açtırıp küçük bir meblağ ile kazanmış gösterip kazancımın dahada artacağını belirterek daha yüksek meblağ ile daha çok kazanacağımı belirterek bankalardan kredi çektirip ve kredi kartlarımı kullanarak 50,000$ kadar parayı çeşitli isimlerle kurdukları şirketlere parayı aktarttılar. Sistemlerinde para kazandığım görünüyordu paramı çekmek istediğimde parayı çek butonunu tıkladığımda yanıt alamadım. Arayıp sorduğumda bir şekilde aktifleşip para transferi yapmak istedim ancak parayı çekemedim. Yine aranarak ana sermaye kadar para yatırırsam çekebileceğimi söylediler. Böyle bir şeyin olmadığını ve bana bu şekilde bilgi verilmediğini söylememe rağmen ısrarla WhatsApp üzerinden arayarak ve yazarak para istemeye devam ettiler. Bende zaten bir sürü borca girdiğimi kardan vazgeçip ana paramı istediğimde mümkün değil diyerek oyalamaya devam ettiler. Ortada pra görünüyor ama alamıyorum. Sahte hesap olduğunu düşünüyorum. Buradaki bütün mağdur arkadaşları medyaya durumu aktarmaya ve hakkımızı almaya davet ediyorum.

Yorumlar (26)

Osman

Bende mağdur edildim, buraya önce şikayetimi yazdım sonra benimle irtibata geçtiler şikayeti silerseniz paranız hesabınıza aktarılacak denildi, bende şikayetimi sildim ancak hala paramı alamadım şimdi tekrar iletişim kurdum gün içinde çözüme kavuşmaz ise önce buraya başımdan geçen her şeyi kelime kelime yazacağım WhatsApp yazışmalarını paylaşacağım, daha sonra CİMER'e yazacağım son olarak da savcılığa suç duyurusun da bulunacağım

Benzer Şikayeti Var

Çözüleceğini pek düşünmüyorum çünkü hiçbir yerde para çekmek için para yatırmanızı talep etmiyorlar bu kişiler para talep ediyor sürekli umarım çözerler

Osman

Hayır henüz sorunum çözülmedi yarın tekrar iletişime geçeceğim, yarın çözülmediği takdirde avukatım la muhatap olurlar artık

Çözdüler mi sorununuzu

Benzer Şikayeti Var

Neslihan Hanım hayır her şey burada yazılmaz çünkü yanlış bir şey yazdığınızda ya da yanlış ifade ederseniz size karşıda kullanılabilir onun için lütfen kimse tam detayına burada inmesin

Benzer Şikayeti Var

Kesinlikle Abdullah Beye katılıyorum ve lütfen detayları burada paylaşmayın. Benim merak ettiğim kaç kişi mağdur oldu acaba?

Bende mağdurum!

Benzer Şikayeti Var

Benim kaldırdığım şikayet uygulamada olan kyc onayı ile ilgiliydi o çözüme kavuşunca bende kaldırdım kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor sadece hepimiz mağduruz ve herkes şikayetçi olursa daha çabuk çözülür düşüncesi içerisindeyim Abdullah bey

Abdullah

Sürekli herkesi sorgulamak yerine siz anlatın sizin de okuyan herkese katkınız olsun. Buraya yazmaktaki amacımız yaşadıklarımızı anlatıp başkalarını da uyarmış olmak mümkünse çözüm bulmak.

Abdullah

Neslihan hanım ben siz i anlayamadım herkesin sürecini sorguluyorsunuz ve sürekli savcılığa gidilip gidilmediğini anlamaya çalışıyorsunuz da kendiniz daha önce başkasının şikayetinin altına sorunum çözüldü demiştiniz sonra başka bir yorumda da da savcılığa gittim demişsiniz siz anlatın en iyisi süreci hepsini sıra ile deneyimlemişsinz

Benzer Şikayeti Var

Şikayetçi oldun mu sen ve süreç hakkında bilgi verildiği sana

Abdullah

Onların burayı takip ettiklerinden eminim. Hatta sahte mağdur adı ile hesap açıp süreci anlamaya çalışıyor olmaları da olası. Kimse alınmasın yapanlar varsa onlara lafım. Minareyi çaldıklarına göre kılıfı elbette hazırlamışlardır ancak kimse unutmasın Meydan bu kadar boş değil devlet var kanun var en önemlisi ilahi bir sistem var onlar her ne kadar onu hiçe sayıp bildiklerini okusalar da.

Benzer Şikayeti Var

Yaşadığın her şeyi yazarsan buraya diğer insanlarda mağdur olmaktan kurtulur

Benzer Şikayeti Var

Enver yıldız diye birinin kimliğini attılar bana ekledim buraya ama görünmüyor kimlik olduğu için

Benzer Şikayeti Var

Bence bu tür belgeleri burada paylaşmayın çünkü size karşıda kullanılabilir Arkadaşlar!

Benzer Şikayeti Var

Gerçek bir mağdurum ben. İsim kısmında Anonim yazması kişisel verilerimi koruma amaçlı arkadaşlar

Benzer Şikayeti Var

Tabi daha çok detayları var ama burada paylaşmam sakıncalı olabilir onun için yazmadım. Başıma gelenleri bir bilseniz. Çok amatörce bir çalışma durumları var bana göre. Keşke hislerime güvenseydim!

Benzer Şikayeti Var

Banada Ender Yıldız diye bir "uzman" atandı ve olaylar ondan sonra başladı. Son 1 hafta içinde bana bankalardan kredi çektirmem için baskı yaptılar ikna ettiler çünkü 2 hafta cayma imkanı varmış geri ödemede sıfır faizle. Allah'a şükürler olsun sadece küçük bir miktar alabildim. Bana vaatlerde bulundu Müdürü Ali Bey de katıldı görüşmelere ve tekrar para yatırmamı istediler projeden bahsetti çünkü çok fırsat varmış kaçırmayalım dedi... Ve şimdi hesabımda olan parayı çekemiyorum! Başka kimler var acaba?

Benzer Şikayeti Var

Hayır kyc onayıydı o düzeldi ondan kaldırdım

Abdullah

Siz her şikayetin altına yorum yazmışsınız da şikayetinizi neden kaldırdınız çözülmüş görünüyor sorununuz tehdit mi edildiniz neden şikayetiniz çözülmüş görünüyor

Benzer Şikayeti Var

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve savcılığa gittim bugün

Benzer Şikayeti Var

Teşekkür ederim Neslihan Hanım. Evet size katılıyorum! Önce Allah'a sonra hukuka havale ediyorum bunları!

Benzer Şikayeti Var

Yani mağdur olan herkesin savcılığa gitmesi gerekiyor

Benzer Şikayeti Var

Nereye başvurdunuz? Ve size kazanma ihtimali verdiler mi?

Abdülselam
Abdülselam
Benzer Şikayeti Var

Bende de durum aynı mutlaka ama mutlaka Savcılığa başvurup hakkimizi arayalım ve başkaları böyle bir hataya düşmemesi için etkileyici yerlerde bilgi verelim ifşa edelim

Abdullah

Siz kimsiniz burada şikayetiniz var mı peki? Siz verdiniz mi savcılığa? Ben tüm Türkiye nin ana haber bültenlerinde duymasını sağlamak için elimden geleni yapacağım bu şahsi bir mesele olmaktan çok insanlık vazifesi oldu herkes duysun başkaları yanmasın. Bunu okuyan her mağdur da basını arasın gerisi ni devlet elbette yapacaktır.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Fox Capital Yatırım Sonrası Para Çekiminde Yaşanan Sorunlar Ve İletişimsizlik

01 Ağustos 2025 13:41
Eren sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 14:33
Eliptik Global Paraları Çektirmiyor
Seda sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 23:30