İETT 16F Ve 19F Hatlarında Yaşanan Sorunlar

Hakan
16 Haziran 2024 18:56

İBB İETT 16F ve 19F hatlarındaki bitmeyen sorunlardan bıktık. Kalabalık, çalışmayan klimalar ve klimasız otobüsler gerçekten can sıkıcı. Örneğin, bayramın birinci günü C-1765 numaralı otobüs, Afrika'da Tanzanya'da bile kabul edilemeyecek ilkel ve çağ dışı yöntemlerle yolcu taşıyordu. Normalde 5 sene önce yenilenmesi gereken otobüsler yenilenmediği gibi, üzerine artış yapılmayacağı ve özellikle öğrenci kartlarına zam yapılmayacağı sözünü hatırlatırız. Gerçekten ayıptır.

24 Ağustos 2024 11:34

İstanbul'da toplu taşımadaki zam terörüne kim dur diyecek öğrencilere neredeyse ücretsiz olacak dedikleri ulaşım ücreti en çok öğrencileri bezdirdi ayıptır ya bit kişiden 20 TL 25 TL ücret alınır mı

23 Ağustos 2024 15:00

İseçim vaadi olarak elektrik su doğalgazı uygun fiyatla vereceğiz yalanlarını duyduk hepsi boş çıktı %800 zam yaptılar en önemlisi öğrenci ulaşım kartı bedava yapacağız dediler en çom öğrencileri zarara uğrattılar 250 TL olan ücreti 1500 TL yapmışlar

Kolıçbek

16f otobüsten bıktık hep kalabalık hem de zamanında gelmiyor ve klimasız araçlar yanarak gidip geliyoruz zamanında gelmiyorlar yarım saat 1 saat sonra geliyorlar

A.güzin
03 Ağustos 2023 02:32