Hasan sonuçtan memnun

IdeaSoft Ürün Yükleme Beden Seçeneği Ve Arayüz Problemleri

04 Mart 2024 16:35
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Şebnem Hanıma teşekkür ediyorum. Umarım olası aksamalar da bu şekilde hızlıca çözüme ulaşır.”

Ideasoft'tan üç hafta önce entegre paket satın aldım. Ardından bir tedarikçi firmadan XML desteği aldım ve yüklettim. Ürünler Türk lirası, Euro ve dolar cinsinden idi. Bunların güncel Euro kuru ile hesaplanarak yüklenmesini talep ettim. İlk talebimde bu hizmetin mümkün olmadığını söyleseler de ısrarım üzerine Euro cinsinden yükleme yapıldı; ancak Türk lirası ve dolar doğrudan sayısal olarak dokunulmadan Euro ve dolar olarak güncellendi. Bu durum sonucunda 375 Türk lirası değerindeki tişört 13.900 Türk lirası, 426 Türk lirası değerindeki dizlik 15.890 Türk lirası gibi meblağlara listelendi. Binlerce ürünü tek tek güncelleyemeyeceğim için tekrar aradım, talebimin mümkün olmadığını ve XML içeriği ne ise onu yüklemekten başka bir işlem yapamayacaklarını söylediler.
Üç-beş bin liraya bu hizmete eşdeğer yazılım firmaları web sitesi yapıyorlar. Yirmi-otuz bin liranızı boşuna harcamayın. Sadece site değil, hizmet de satın almış olmayı umarak bu firmayla çalışma kararı almıştım. Toplu güncelleme desteği noktasında sözünün arkasında durmayan, müşteri hizmetlerinin geç ya da hiç cevap vermediği bir firma ile ticari prestijinizi zedelemeyin. Ayrıca varyantlı ürünler sürekli kaybolabiliyor. Numara ve beden seçenekleri kayboluyor. Fiyatlar tutarsız ve beden seçeneği sorunu ile karşılaşan tüketiciler bu tarz bir siteye ikinci defa girip alışveriş yapmayı tercih etmezler. Malum, e-ticarette müşteriler zaten site güvenilirliği konusunda şüphe yaşayabiliyorlar.
Yetkililerden açıklama bekliyorum.

kampetoutdoor.com.tr

07 Mart 2024 17:40 (Şikayetten 3 gün sonra)
Hasan
02 Mayıs 2024 23:07

Şebnem Hanım çözüm noktasında gerekli açıklamayı yaptı. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Hasan
02 Mayıs 2024 23:11

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Ideasoft Altyapısında Trendyol Entegrasyon Sorunları Ve Yetersiz Destek

20 Haziran 13:28

Ideasoft İade Süreci Hakkında

20 Ağustos 2024 10:00
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
04 Temmuz 2023 00:04