Hasan sonuçtan hiç memnun değil

İddef Kullanıcı İptali Yapmıyor.

05 Haziran 2024 21:25

www.iddef.org web sitesi kullanıcı kaydımı silmeme izin vermiyor. Toplamda 18 adet kurban hissesi almıştım. Şimdi girdikleri yoldan dolayı üyeliğimi iptal etmek istedim ama etmiyorlar. Kişisel bilgilerimi, üyeliğimi bana ait ne varsa silmek istiyorum.

06 Haziran 2024 10:26 (Şikayetten 13 saat sonra)
06 Haziran 2024 12:30

Sayın bağışcımız; Konuyla alakalı tarafınıza çağrı merkezi görevlimiz tarafından bilgilendirme sağlanmıştır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla; İnsana Değer veren Dernekler Federasyonu

06 Haziran 2024 13:36
İddef Kullanıcı İptali Yapmıyor.

Normalde olması gereken bir prosedür. Kullanıcı iptal etmemek de nedir? Şikayet etmesem bu çözümü sağlamayacaklardı. Efendi hz nin çizgisinde diye yıllarca kurban bağışında bulunduk. Bu tavır bile artık Mahmut Efendi Hz. Nin çizgisinde olmadığınızın kanıtı.

06 Haziran 2024 16:19

Hasan bey, bizlere 02126210065 çağrı merkezimizden veya iletişim kanallarından gelen tüm talepler değerlendirilip hızlıca çözüme kavuşturulmaktadır. Bizimle daha önce çağrı merkezi veya farklı kanallardan iletişime geçmiş miydiniz?

04 Temmuz 2024 14:27

Mesele talepte bulunmak değil. Standart olarak uygulanması gereken bir prosedürü şikayet etmeden çözmediniz. Üyelik iptal etmemek nedir? Neden böyle bir seçenek web sitenizde mevcut değil?

04 Aralık 2023 22:32
Derya sonuçtan çok memnun