Kuponum Kazandı Ama Yatırıldı, Hata Nerede?

Kuponum Kazandı Ama Yatırıldı, Hata Nerede?
20 Aralık 2024 12:39

Empoli-Torino maçında 4.5 üstü kart bahsim kazanmasına rağmen kuponum 'yattı' olarak gözüküyor ve inceleme başlatıldığında 'hata bulunmamaktadır' deniyor. Lütfen bu konuya bir çözüm bulun. Mağdur durumdayım ve bütün siteler 5 kart göstermesine rağmen nasıl olur da böyle bir hata yaparsınız?

20 Aralık 2024 17:35

Kupon bahisim olan 4.5 kart üstü gelmesine rağmen kuponum gelmedi olarak gözüyor yaklaşık 10 gündür bununla uğraşıyorum ve inceleme bastatıldıgı söylenmişti fakat incelemeden sonra bir hata olmadığını söylediler bu tamamen yanlış çünkü bahsim gelmiştir lütfen bunu çözer misiniz

20 Aralık 2024 12:33

Kuponum gelmesine rağmen Empoli Torino maçını yattı olarak gösteriyorlar maçta 5 kart oldu bu sorunun çözülmesini talep ediyorum mağdur durumdayım ve gerekirse bu konuyu mahkemeye taşıyacağım lütfen bu sorunu çözer misiniz mağdur durumdayım çözüm arıyorum

20 Aralık 2024 17:59

Beklemekteyim teşekkürler

20 Aralık 2024 18:29 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Oyuncumuz, Yapılan bahislerde Merkezi bahis sistemi verileri esastır. Yapılan kontroller sonucunda, sonuçlandırmada herhangi bir hata bulunmamaktadır. Saygılarımızla, İddaa.

20 Aralık 2024 18:38

Nasıl hata bulunmamaktadır açıklar mısınız neden olduğunu?

20 Aralık 2024 18:56

Değerli oyuncumuz, Sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden tarafınıza ulaşılamamıştır. Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

Murat
07 Mayıs 2025 01:10