İdata Premium Lounge Hizmet Tipi Seçeneğinin Dayatılması

06 Ağustos 2024 16:19

Almanya vize başvurum için 8 Ağustos tarihine online vize randevusu aldım. Sonrasında İdata'dan gelen randevu mailinde hizmet tipi olarak "Premium Lounge" hizmet tipi seçilmiş gibi bir mail detayı tarafıma ulaştı. İşlemi yaparken vize başvuru sürecimde bana hiçbir yararı olmayacak böyle bir Premium Lounge hizmetine 2740 TL'lik bir ödeme yapmak istemediğim için böyle bir hizmet tipi tercihim olmadı.
Bir yanlışlık yapıldığı gerekçesiyle birkaç kez iData ofisi müşteri hizmetleri ile konuyu görüşüp düzeltilmesini talep ettim. En son 1 Ağustos günü yaptığım telefon görüşmesinde bana yazılı olarak müşteri hizmetlerine durumu iletmemi ve konuyla ilgili dönüş beklememi söylediler. Üzerinden 5 gün geçmesine rağmen kimse konuyla ilgili tarafıma dönüş sağlamadı.
Bugün tekrardan kendilerine telefonla ulaştığımda bu hizmet tipinin değiştirilemeyeceği ve randevuya geldiğimde bu durumu kabul etmezsem de başvurunun işleme alınmayacağı bilgisi verildi.
Hiçbir kurum müşterisine zorla böyle bir özel hizmeti kabul yaptırımında bulunamaz. Üstelik günler öncesinden hatalı bir durum olduğu ve gerekli düzeltmenin yapılması gerektiği ile ilgili sözlü ve yazılı bildirimler yapmış olmama rağmen herhangi bir aksiyon alınmadı.

İlgili durumla ilgili gerekli düzeltmenin acilen yapılmasını talep ederim. Konuyla ilgili üst mercilere de gerekli şikayetlerde bulunacağım.

Çiğdem

Bu sorunu bende yaşadım hizmet türünü kesinlikle Premium lounge seçmedim resmen bana dayatıldı bu ve grup olarak başvuru yaptık kişi başı ücretlendirme yapacaklarmış bir de. Size herhangi bir geri dönüş oldu mu acaba?

Sinem

Merhaba, Kendileriyle defalarca görüşmeme rağmen maalesef olumlu bir dönüş olmadı ve randevu gününde Premium Lounge hizmet ödemesi tarafımdan tahsil edildi.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

iData Premium Lounge Hizmet Türü Dayatması!

22 Ağustos 2024 13:52

Vize Randevusunda Zorunlu Premium Hizmet Dayatması

Esin
08 Ekim 2024 10:45
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
19 Ekim 2023 09:37