Gamze sonuçtan hiç memnun değil

İData İtalya İçin İstanbul'da Randevu Alınamıyor

İData İtalya İçin İstanbul'da Randevu Alınamıyor
Gamze
26 Haziran 2024 10:14

İData üzerinden nisan ayından beri İtalya için İstanbul'dan turistik vize randevusu almaya çalışıyoruz. 3 aydır gece gündüz sürekli sisteme bakıyoruz. Bir türlü açık bir randevu bulamadık. Haziranın ilk haftası gece randevu almaya çalışırken sistem 31.07.2024 e kadar randevu açılmıştır bilgisi verdi.

Bir gece 2 aylık randevumu doldu? En ufak bir açıklıkta site çöküyor randevu almak için ilerlenemiyor. Eylül ayına tur satın aldık. Böyle giderse iptal etmek zorunda kalacağınız iData nasıl bir sistemle çalışıyor. Neden insanlar bu kadar mağdur ediliyor.

Öznur
Öznur

Merhaabalar bizde ekim için tur aldık sürekli randevu alabilmek için bekliyoruz. Türler genelde vize için yetiştiremedik olmadı diyormuş paralar yanıyormuş. O yüzden kendimiz yapalım dedik ama sistem sürekli kapalı geçen gün 19 temmuzda sistem açılmış fakat açıldığı gibi çökmüş. Acaba siz bir ilerleme gördünüz mü mutsuzum günlerdir geve gündüz sürekli bakıyorum sisteme bana geri dönerseniz çok sevinirim

Ümit
Ümit

Sosyal medyadan bazı hesaplar var randevular açıldığında hemen bilgi veriyorlar o gün randevu almanız lazım yoksa hemen bitiyor. Ben Instagram ucuza uçak fırsatları sayfasını takip etmiştim oradan İtalya randevular açıldı denmişti o gün 3 saat uğraştıktan sonra almıştım.

Ceylan
Ceylan

Merhaba, iData'yı direkt telefon ile arayıp sorun. Biz eşimle mayısın sonu gibi aradığımızda bize 18 Haziran için randevu vermişlerdi bilginiz olsun.

Eylül
Eylül

Merhabaç Telefon ile arayıp nasıl randevu aldınız. Ben 10 kere aramama rağmen sistemi takip edin dendi. Eğer böyle bir şey yapıyorlarsa cidden yaptıkları büyük haksızlık. Herkesi mağdur ediyorlar.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Vize Randevu Sorunu
2 Takipçi

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Aralık 2023 11:45
İData Vize Randevusu Alamıyorum

17 Ocak 2024 15:45
Idata Randevu Alamıyorum; Uygunluk Yok!

İData Sitesi Randevu Arızası!

Cennet
21 Haziran 2024 11:37
İData Sitesi Randevu Arızası!
iData Kategorileri