İçişleri Bakanlığı Çalışma İzni İle İkamet Eden Yabancıların Adres Kaydı

18 Aralık 2023 23:47

Merhaba, yabancıyım ve Türkay de çalışma izni ile ikamet ediyorum. Adres kaydı için Kumkapı il göç idaresini gittim İstanbul’da, portla da bir sorun nedeniyle adres kaydı yapamıyoruz çalışma izni olanlara ve bunu kaç kez Ankara ya yazdık ama ilgilenmiyorlar dediler. İkametgah kaydı yapamadığım için iki haftadır aldığım evde elektriksiz yaşıyorum çünkü abonelik için adres kaydı gerekiyor. En son göç idaresi yabancılar kendileri dilekçe versin dedi. Bu durumda mağdur olan biziz. Hem adres kaydı zorunlu diyorlar hem de kimse ilgilenmiyor sorunun çözülmesi için. Tam olarak sorun mükerrer kayıttan dolayı T. C. Kimlik numaralı dosyayı çalışma izni olan dosyayla birleştiremiyorlar ki adres kaydı yapsınlar. Sorun kendi sistemlerinde diyorlar ve çözemiyorlarmış.

Maral
Maral
19 Aralık 2023 15:35

Vatan caddesinde bulunan il göç idaresi müdürlüğe gittim 112 numaralı odaya yönlendirdiler. Orada sağ olsunlar çok ilgilendiler ve sorunu çözdüler. Ve bunu biz yapa biliyorsak Kumkapı'da yapması lazım dediler.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Randevu Sorunu

13 Ekim 2025 17:26

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Dosya Kaybı: Aile Birleşimi Başvurumuz Tehlikede!

10 Ocak 2025 21:36