İbanoğlu Sigorta Ekspertiz Ve Ekspertiz Sürecinde Yaşanan Mağduriyet, İletişim Sorunları!

14 Eylül 2024 12:51

25.08.2024 tarihinde 09 *** 044 plakalı aracın sahibi ve sürücüsü olan Sompo sigortalının %100 kusurlu olması sebebiyle Manisa Akhisar'da 74 *** 840 plakalı aracımla mağdur olarak karıştığım kazada Sompo firması ve anlaşmalı çalıştığı İbanoğlu Ekspertiz tarafından daha çok mağdur oldum. Özellikle İbanoğlu Ekspertiz bu süreçte hiçbir şekilde benimle iletişime geçmek istemeyip beni çok yormuş ve bu belirsizlikle psikolojik olarak yıpratmıştır. Benim aracımın eksperi olan m*** e*** o kadar ricama ve talebime rağmen benimle asla iletişime geçmemiş ve beni bilgilendirmemiştir. Bir kadın olarak yaşadığım bu kazada hadi sigorta şirketinin mağdur etmesini normal karşılıyorum fakat ne aracımın eksperi olan m*** e***'dan bana ve aracıma olan bu ilgisizliği ne de aracımla ilgilendiği söylenen g*** Bey'in haftalardır her aradığımda beni azarlamasını, bazen bağırarak telefonu yüzüme kapatmasını ve hiç kibar olmamasını, daha 2023 model 14 bin kilometrede kazadan önce nokta hatası olmayan, kazada her tarafından darbe alıp kesinlikle pert çıkarılması gereken aracıma kolayca pert kararı alabilecekken tahminim kendi çıkarları buna engel olmuş ve onlar da süreci uzatarak beni mağdur etmiştir. İbanoğlu Ekspertiz normal şartlarda o kadar talebim karşılığında aracımı kolayca perte çıkarabilecekken onlar da sigortayla iletişime geçip bu işi hızlandırmamış. Bu araçla ticaret yapan ve işleri yarı yarıya düşmüş bir kadını mağdur etmiş ve üstelik telefonlarda azarlayıp ve belirsiz bilgiler vererek size gün içinde döneceğim, karar gün içinde belli olacak yalanlarıyla bu Zorlu süreçte beni psikolojik olarak çok yıpratmış olarak bir ekspertiz şirketine hiç yakışmayacak şekilde beni daha da mağdur etmişlerdir. Haftalardır ricalar ediyorum. Bir yalvarmadığım kaldı tabiri caizse. Rica ediyorum. Diyorum ki beni İbanoğlu Ekspertiz'in en yetkilisi sanıyorum sahibi ö*** İbanoğlu ile görüştürün çok mağdurum. Tamam diyorlar, numaramı alıyorlar ve tık yok. Yazık gerçekten. Ne şirketin yetkilisi ö*** Bey ilgilendi benimle bu süreçte ne de aracımın eksperi m*** e*** Bey. Ben yalnızca bana aracımla ilgilenen kişi olduğu söylenen ve beni her konuşmada azarlayan ve size bugün döneceğim diye yanıltan g*** Bey'le iletişime geçirdiler. Bu şikayeti yapmamak için haftalardır direniyor ve birileriyle iletişime geçmek ve derdimi anlatmak istiyordum fakat beni dinleyen insan yerine koyan olmadığı için kendimi bu şikayeti oluşturmak zorunda hissediyorum.

Nezaket
Nezaket
14 Eylül 2024 13:20

Düzeltmek istiyorum o kadar ricama rağmen benimle görüşmek istemeyen ve beni insan yerine koymayan Bey'in aracımın eksperinin ismi M*** E** değil M*** E***'dur. Kazada Mağdur bir kadını daha da mağdur edip aracı bir türlü kesin kararlı perte çıkarmayan İbanoğlu Sigorta Ekspertiz gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. Artık bu işi sigortlayla da kesin iletişime geçerek net bir pert kararına kavuşturmanızı bunca zamandır bekletilen mağdur taraf olarak talep ediliyorum.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 18:47
Seyda sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 18:38
"Yerinde ve hızlı çözüm için teşekkür ederim."
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Mağduriyet

29 Kasım 2024 15:58