Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Mağduriyet

29 Kasım 2024 15:58

26/10/2024 tarihinde bir kaza geçirdik ve yapılan incelemeler sonucu aracımız perte çıktı ve pert işlemleri başladı. Aracımızı Enka Motorlu Araçlar A.Ş.'nin alıp satış işlemlerini yapacağını öğrendik. Araç 20/11/2024 tarihinde satıldı ve Enka ile iletişime geçtik. Ödeme işlemlerinin ilk kısmının kasko şirketi tarafından yapılacağını, sonra kalan kısmını kendilerinin ödeyeceğini ifade ettiler. Ne zaman ödeyeceklerini sorduğumuzda, kasko şirketi parayı yatırdıktan sonra 1 hafta içerisinde ödemeyi yapacaklarını söylediler. Biz de kendilerine araç bulduğumuzu, kapora verip ekspertize soktuğumuzu ifade ettik ve ödeme konusunda biraz daha yardımcı olabilir misiniz diye sorduğumuzda, yardımcı olabileceklerini belirttiler. Bugün (29/11/2024) kasko şirketinin parayı yatıracağını ilettik kendilerine ve geri kalan kısmı ne zaman yatırabileceklerini sorduğumuzda bu sefer de 13/12/2024 tarihinde yatıracaklarını söylediler. Biz de kendilerine bize 1 hafta demiştiniz, hatta daha da yardımcı olabileceğinizi ifade etmiştiniz dediğimizde maalesef yardımcı olamıyoruz dediler. Ben aracı ekspertize sokmuş, kapora vermiş durumdayım ve şu an araç satıcısına mahcup olmaktayım. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

Fatmanur
Fatmanur

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba

Ödeme Gecikmesi Mağduriyeti

20 Aralık 2024 15:03
Fatma sonuçtan çok memnun

Enka Motorlu Araçlar Aş.

05 Temmuz 2024 16:14
"İlgilendiğiniz için ve ödemeyi hemen yaptığınız için teşekkür ederim saygılarımla"
Enka Motorlu Araçlar Aş.

05 Eylül 2024 11:50