Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Servisinde Akü Sorunu Ve İletişim Eksikliği

25 Kasım 2024 07:08

İ20 aracımın aküsü 2 yıl yetkili servis garanti süresi bitmeden boşaldı. Hyundai Aydın surtaş yetkisi servisi akü değişimi yapmadan akü iyi durumda deyip şarj edip gönderdiler (araç son 15 ayda 17 bin km yapmasına rağmen ve her gün çalışan bir araç olmasına rağmen az kullanmışsınız ondan bitmiş denildi.) Aracın aküsünü oradan çıkınca sanayide ölçtürdüğümde çok da iyi olmadığını öğrendim. Ayrıca durumla ilgili Hyundai genel müdürlüğe iki kez kayıt oluşturmama rağmen hiçbir dönüş olmadı maalesef. Akünün değişilmesin mağduriyetimin talep ediyorum.

25 Kasım 2024 07:56 (Şikayetten 47 dakika sonra)
Serkan
Serkan
30 Kasım 2024 14:52

Güncelleme;bayi tarafından arandım tekrar 8 saat şarjda kalacakmış bitik akü öyle karar vereceklermiş. Bu sabah aracım tekrar tekleyerek çalışmaya başladı yetkili servis in garantili bitik aküyü değiştirmediği için cebinden para verip değiştirmek zorunda kaldım maalesef tekrar yolda kalmamak için. İnsanları mağdur ediyorsunuz.

Türkay sonuçtan memnun

Hyundai Servisinde Çözülemeyen Akü Problemi

05 Şubat 2025 15:19
"İlgili şikayetim hususunda yardımcı oldukları için Hyundai İstanbul'a teşekkür ederim. Aydın Surtaş, aracımın periyodik bakım fiyatı (16.000) 'nda indirim yaparak akü konusunda yaşadığım mağduriyeti telafi etmeye çalışmıştır ilgilerine teşekkürler."
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 00:40
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 01:42

30 Ekim 2023 23:18