Eray sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Servis Garanti Kapsamında Parça Beklemesi İkame Araç Talep

29 Ağustos 2023 12:43

Merhabalar,

Şirket araçlarımızdan Hyundai İ20 aracımız 27.07 tarihinde Hyundai Balıkesir Uytun servisine çekildi. Servisten tarafımıza gelen mail bilgilendirme;
Hyundai İ20 araç servisimize, araç seyir halinde veya dönüşlerde stop ediyor, şikayeti ile gelmiştir. Yapılan inceleme sonucunda, yakıt deposunun içinde bulunan ‘’yakıt pompası’’ da sorun görülmüştür. Garanti dahilinde Parça değişimi yapılmasına karar verilmiş, ancak değişimi yapılacak parça Türkiye depoda bulunmadığı için yurt dışı sipariş verilmiştir. Araç arızadan dolayı hareket edememekte ve servimizde beklemektedir. Konu ile ilgili bilginizi rica ederim. Saygılarımla. İyi çalışmalar. Bu mailden sonra sürecimiz başladı aracımız 21.08.2023 tarihinde servisten çıktı. Araç serviste olduğu sürece servisi aradık ikame desteği istedik sonuçta bu araç kaza yapmamış kullanıcı hatası bir durum yok markanızın garanti kapsamında değişecek parça için serviste beklemekte defalarca aradık servisi müşteri hizmetlerini sayısızca şikayet kayıtlarımız var ama ne bir dönüş ne de bir bilgilendirme alamadık. Hangisini. Yazalım Aracımızın günlerce serviste kalması mı yaşadığımız mağduriyetliği mi yoksa biz Hyundai marka kullanıcılarını muhatap almıyor oluşunuzu mu? Bu markanız için hiç hoş bir davranış şekli değil.

29 Ağustos 2023 12:51 (Şikayetten 8 dakika sonra)
Eray
18 Eylül 2023 10:42

2 hafta oldu herhangi bir geri bildirim yapılmadı. Servis sürecinde yaşadığımız problem burda da devam ediyor.

Eray
16 Kasım 2023 12:48

Aylardır bu şikayet konusu ile ilgili dönüş bekliyoruz.

Recep

Aynı sorum yaşandı ertesi gün ikame araç bana verildi 1ay bende kaldı araç parça değişiminden sonra ikame aracı verip kendi aracımı aldım eğer ki kaskon varsa hiç uğraşma kaskodan araç talep et

Garanti Kapsamındaki Aracım Arızalandı, İkame Araç Verilmedi Mağdur Kaldım

Ömerfaruk
28 Eylül 11:04
Garanti Kapsamındaki Aracım Arızalandı, İkame Araç Verilmedi Mağdur Kaldım
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 Yakıt Pompası Arızası Ve Parça Tedarik Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

Rıdvan