Seda sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 Yeni Kasa Akü Bitme Problemi

10 Kasım 2023 10:08

30.09.2023 tarihinde Bursa İnallar 2'den aldığım Hyundai i20 yeni makyajlı kasa arabam, henüz 6 hafta olmasına rağmen durduğu yerde aküsü bitti. Aracımı servise verdiğimde bunun kronik bir sorun olduğunu belirttiler. Problem yaşamamak adına sıfır araç aldım ancak daha çok mağdur oldum. Şu an aracım serviste, aküyü Yiğit Akü'ye göndereceklermiş. Yepyeni arabada böyle bir durumla ve servis süreciyle uğraşıyor olmak beni hayal kırıklığına uğrattı.
Aracımdaki bu problemin kalıcı olarak çözülmesini talep ediyorum. Problemin tekrarlaması durumunda Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak hakkımı yasal yoldan arayacağımı da belirtmek isterim.

profile profile profile
10 Kasım 2023 11:11 (Şikayetten 1 saat sonra)
Seda
14 Kasım 2023 09:15

11.11.2023 tarihinde aracın aküsünün değiştirildiği bilgisi ile çalışır şekilde aracımı servisten teslim aldım. Ancak 12.11 tarihinde aracımı çalıştırmak istediğimde aynı sorunla karşılaştım. Tekrar Hyundai Yol Yardım'ı çağırarak araca şarj takviyesi yapıldı. Aracı 13.11 tarihinde tekrar servise bıraktım. Servisteki çalışanlar sorunu eşkale edeceğini ve Hyundai yardım masası'ndan destek talep edeceklerini belirttiler. Akü yenilenmesine rağmen sorunum hala devam ediyor. 2 haftadır sorun yaşamamak adına sıfır aldığım aracımı kullanamıyorum. Servisteki çalışanların da elinden bir şey gelmiyor, çözmeye çalışıyorlar ancak akü değişimi dışında önerilen bir çözüm yok. Hyundai yetkilileri tarafından bu probleme acil bir şekilde kalıcı çözüm bulunmasını talep ediyorum. Aracımı servisten aldıktan sonra tekrar yolda kalmak istemiyorum. Bu problem nedeniyle yolda kalan onlarca araç ve bu kadar şikayet varken Hyundai gibi bir firmanın çözümsüz kalmaması gerekli.

Seda
15 Kasım 2023 17:04

Hala Hyundai tarafından bir geri dönüş yapılmadı

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
08 Kasım 2023 00:40
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Zahide
24 Ekim 2023 18:59
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan 2023 Model İ20'de Kronik Akü Boşalma Sorunu

Tevfik
04 Kasım 2023 18:23

Pınar
23 Kasım 2023 16:23
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 Akü Problemi

Ömer