Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Genel Müdürlüğü Kınıyorum

Hyundai Assan Genel Müdürlüğü Kınıyorum
05 Şubat 2023 14:53

Sizin gibi bir markaya yakışmayacak tüm hareketleri yaptınız. Zaten bayilerinizi söylemek bile istemiyorum. Markanın belirlediği fiyat haricinde bayilerinizin 150-200 bin gibi fiyat çekmelerinin önüne geçemediniz. Bir de üstüne ÖTV muafiyetli alacak insanları ciddi anlamda mağdur ettiniz. Şimdi de limit dışı kaldı bilet yapamayız gibi söylemleriniz hiç hoş olmadı. Size daha önce belirtmeme rağmen yazmama rağmen gelip gitmeme rağmen eski Hyundai Assan kullanıcısı olarak müşterinizin arkasında durup yardımcı olmadınız sizi kınıyorum. Bu kadar engelli vatandaşın ahını aldınız. Böyle bir markaya yakışmayan tüm çirkinlikleri yaptınız. Sizin gibi markaya yazıklar olsun diyorum.

15 Şubat 2023 00:50

Yeter artık tüm Otomotiv sektörü online satışa geçsin bayilik vermesinler insanlarla dalga geçtikleri yeter oyalamaktan başka bir şey yaptıkları yok. Özellikle ÖTV muafiyetli deyince adamlar cin çarpmışa dönüyorlar. Yeter artık çekin elinizi engellilerden. Keşke hiçbir birey engelli olmasaydı da bu araçlara muhtaç olmasaydı. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Onlardan talep ettiğiniz fazla paraları nasıl helal diye yiyebiliyorsunuz. Hiç mi ibret almıyorsunuz bu doğal afetlerden. Çekin elinizi engellilerden. Bu mu yardımlaşma dayanışma anlayışınız yazıklar olsun tüm markaların başında genel müdürüm diye geçinen şahsiyetler. Bir gün kendiniz, anneniz, babanız, kardeşiniz, evladınız bu duruma düşünce anlayacaksınız çaresizlik neymiş. Genel olarak Türkiye'deki tüm marka ve bayileri kınıyorum.

Ek
06 Şubat 2023 08:01 (Şikayetten 17 saat sonra)
Zeynep
12 Şubat 2023 00:51

Hiçbir şekilde yardımcı olmadınız. Sadece arayarak tamam haklısınız gerekli yerlere bildireceğiz. Neyi hallettiniz genel müdürlük olarak hiçbir bayinize söz geçiremiyorsunuz. Ben iki ay olacak durumu ilettim söyledim. ÖTV muafiyetli alacağım kaza yaptım mağduriyetime yardımcı olmanızı rica ettim. Sonuç sıfır elde sıfır. Şimdi de limit dışı kaldı yapacak bir şeyimiz yok. Resmen insanlarla dalga geçiyorsunuz. Kayseri gibi bir yerde eksi soğuklarda şu depremde çaresiz kaldım engelli çocukla sokakta. Onu korumak için ne yapacağımı şaşırdım. Bu mu sizin tamam yardımcı olacağız halledeceğiz dediğiniz söz. Hiçbir yetkiliniz aramadı bile. Böyle bir markaya yakışmadı. Bu engelli vatandaşların ve benim engelli çocuğumun vebalini üstünüze aldınız yazıklar olsun size.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon'da Beklenen Özellik Eksikliği

İsmail
06 Aralık 2024 11:29
Hyundai Bayon'da Beklenen Özellik Eksikliği

Hyundai Tucson'da Sürekli Egzoz/DPF Arızası Ve Kalıcı Çözüm Eksikliği

Osman
22 Kasım 00:27
Gülnihar sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Hyundai İ30'da İlk Gün Ciddi Motor Arızası Ve Uygunsuz Servis Müdahalesi

Gülnihar
22 Ekim 23:17
sifir-kilometre-hyundai-i30da-ilk-gun-ciddi-motor-arizasi-ve-uygunsuz-servis-mudahalesi-8.jpg