Nazlıcan
31 Ekim 2023 20:08

26.10.2023 tarihin de Bursa Hyundai İnallar şubesin de parasını peşin ödediğim 0 Hyundai i20 aracımı 30.10.2023 tarihinde teslim almaya gittim. Aracımla bayiden çıkış yaptıktan 30 km sonra aracımda airbag ikaz lambası yanmıştır. Durumu zaman kaybetmeden görsel içeriğiyle birlikte, Bursa Hyundai İnallar’ı arayaraktan durumu dile getirdim. Bursa Hyundai İnallar Bayii aracı Yetkili Servise getirmem gerektiğini söyledi fakat servisin kapanmasından dolayı 1 gün sonra 31.10.2023 tarihinde aracımı Hyundai İnallar yetkili servise götürdüm. Aracımı servise aldılar önce problemin soketten olduğunu söyleyip kontrol ettiler, sıkıntı soketten çıkmayınca daha sonra sürücü koltuğundan kaynaklı olduğunu söyleyip başka bir 0 aracın koltuğunu söküp koltuk değişimi yaptılar. Problem hala giderilmeyince aracın beyninde veyahutta zembereğinde problem olduğunu söylediler. Yani kısacası sıfır almış olduğum aracımın ellenmedik açılmadık oynanmadık hiçbir yeri kalmamıştır. Ben kesinlikle aracı bu şekilde kabul etmiyorum. Ve aracımın yasal süreç olan (14 iş günü içerisinde) başka bir 0 araçla değişimini talep ediyorum. Allah korusun bu süreç içerisin de başımıza herhangi bir kaza bela gelmiş olsaydı, Bayiden 0 aldığım aracımın airbag’leri aktif olmadığı için aracım airbag açmayarak hayati bir tehlikeye sebep olabilirdi.

01 Kasım 2023 07:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Neslihan

Merhabalar sorununuz istediğiniz gibi cozumlendimi?

Şikayeti Çözüldü

Merhaba sorumunuz çözüldü mü benimde koltukta böyle Dokuma hataları var maalesef

Hyundai Assan Airbag İkaz Hatası

Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
17 Ocak 2024 13:18

Hyundai İ20 2023 Model Sıfır Araç Hatası

Kerim
03 Kasım 2023 13:01
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Seyit
20 Kasım 2023 11:01