Alperen sonuçtan çok memnun

Hypetr İade Yok Saçmalığı

Alperen
22 Ağustos 2023 22:27
Alperen'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi hızlı bir şekilde çözdükleri için teşekkür ederim.”

Bir ürün aldım olmadı ve değişime gönderdim. Bana başka bir ürünü ayırmalarını istedim. Buraya kadar her şey gayet iyi sonra o ürünü sattılar ve benden özür dilediler. 430 liralık kupon tanımladılar. Bende başka bir ürün beğenmediğim almak istemediğim için iade talep ettim bir ton bahane ile parayı vermemek için 40 takla attılar. İşi yokuşa sürmemek için 430 TL değerindeki başka bir pantolonu almak istedim fakat kargo ücreti vermem gerektiğini gördüm.

Ödeme ekranında saçmalık şu ürünü kuponsuz bir şekilde 430 TL vererek alırsam kargo ücretsiz ama kupon tanımladığım zaman ücretli e zaten iade ettiğim pantolonun kargosunu ödemişim bu ne saçmalıktır. Sonrasında tekrar tekrar para iademi talep ettim yasal olarak buna hakkım olduğunu biliyorum hukuki açıdan haklarımıda yazılı ve görsel şekilde onlara da ilettim haksız olduklarını biliyorlar ama iade yapmamak için mesajlara bile bakmıyorlar.

4 gündür tek bir mesajıma dahi dönmediler ve yarın haklarında suç duyurusunda bulunacağımı belirttim ona bile dönüş yapılmadı. Bu kadar umursamaz bu kadar müşterisine değer vermeyen başka bir firma görmemiştim.

Alperen
02 Eylül 2023 19:52

Şikayetimi hızlı bir şekilde çözdükleri için teşekkür ederim.

Yusuf

Nasıl çözdüler detaylı anlatır mısın

09 Ocak 2024 12:21

25 Ocak 2024 13:20