Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hype Merch'ten Alışverişte Yaşadığım Sorunlar

06 Ağustos 2024 18:02

Hype Merch üzerinden 41 numara bir ayakkabı aldım, fiyatı 500₺ idi. 'Teklif Ver' ile 375₺'ye aldım. Fakat ayakkabı çok sıktı ve iletişime geçip iade veya değişim talep ettim. Ancak bana dönüşleri, iade yapmadıklarını ve değişimi 230₺ farkla yapacaklarını iletmek oldu. İlk olarak bu konuyu buradan iletmek istedim. Resmi yasal haklarımı da kullanıp bu işin peşini bırakmayacağım. Öncelikle buradan duyurmak istedim.

07 Ağustos 2024 14:31 (Şikayetten 20 saat sonra)
Hacı
Hacı
07 Ağustos 2024 14:58

Yardımcı olmuşsunuz gibi uzunca düzmecenize gerek yoktur. Bu şikayet farklı platformlara daha detaylı olarak da iletilmiştir.Sözleşmeniz sizce geçerli olup anayasaya aykırıdır. Satın alma esnasında bu sözleşmeyi kabul seçeneğiniz de kullanıcılara sunulmamıştır. Satın alma sonrası faturam nerede, o da bana iletilmemiştir. Mobil uygumanızdaki ödeme esnasındaki bug ve sitenizin çerez politikasına uygun olmadığı da görülmektedir. Bunlar ve daha fazlası detaylıca belgelendirilip gerekli resmi mercilere iletilmiş olup süreç devam edecektir. Titizlikle takipteyim, siz de ezber cümlelerinizi sarf etmeye devam edebilirsiniz.

01 Haziran 2024 15:37
ShoesFabrix İade Ve Değişim Şikayeti
Soner sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 18:36

18 Nisan 2025 19:13