Hvr Vize Danışmanlık, Vizem Reddedildi!

12 Ekim 2024 15:17

Hvr Vize Danışmanlık ile Schengen için Hollanda vizesine başvurduk. Vizem reddoldu. Danışmanıma bundan sonra ne yapabilirsiniz diye sordum. Fakat yapılacak bir şey yok dedi. 2. Madden ret yedim. Reddolma sebebi ise kendilerinden kaynaklandığı için sorumluluk olarak bir şeyler yapabilir diye düşündüm. Fakat umurlarında bile olmadı. 2. Madde; gidiş sebebi anlaşılmamıştır diyor. Şirkete mail dahi attım ama geri dönüş olmadı. Vizemin reddolması onlar için önemli olmayabilir. Fakat biz Türkiye'de yaşayanlar için uzun süre yurt dışına çıkamama ile cezalandırılıyoruz.

Reşit
Reşit

Gaziantep'te ikamet ediyoruz ve yazılı olarak öncesinden söyledik İzmir'den randevu almışlar randevudan 1 gün önce İzmir'e gittik randevudan önceki akşam aradılar siz Gaziantep'te ikâmet ediyorsunuz İzmir'den randevu olmaz diye. Siz aldınız dedik, karışıklık olmuş özür dileriz dedi sonra başka bir ülkeden schengen alalım dediler o kadar özensiz hazırlamışlar ki uçak gidiş-dönüş tarihleri ve otek konaklama tarihleri farklı. Bu sebepten red verdiler.

Ahmet
Ahmet

Sorununuz çözüldü mü?

Firuze sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 10:12
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 17:16