Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Hüner Lojistik'e Ait Aracın Canıma Kast Etmesi

02 Mayıs 2024 00:32

13.02.2024 tarihinde Ankara-Eskişehir yolu istikametinde Çankaya Üniversitesi yakınlarında ben şahsi aracımla orta şeritte seyir halindeyken, sağ şeritten ilerlemesi gereken Hüner Lojistik'e ait tır orta şeritten gelerek beni yol boyunca selektör ile taciz etti. Hava fırtınalı, rüzgarlı ve yağmurlu olduğundan saat de 20.00 civarında olup karanlık olduğundan şerit çizgisi bile görünmüyordu. Sonrasında Hüner Lojistik'e ait bu tır sağ şeride geçip, sağ şeritten de aracını süratli şekilde benim önüme yani orta şeride kırdı ve resmen canıma kast etti. Araç içinde sarsıldım, aracım savruldu. Ancak bu esnada firmaya ait bu tırın şoförü kaçıp gitti. Aracımda maddi hasar oluştu. Aynı gün olay yerine yakın karakola giderek durumu anlattım, ifademi verdim. Firmanın numarasını internetten bulup filo müdürü e. Bey ile iletişime geçtim, kendisi aracın kendilerine ait olduğunu ve hatalı olduklarını kabul etti. Şoföre gerekli yaptırımın yapılacağının ve benim zararımın karşılanacağının sözünü verdi. Ancak zararım hiçbir şekilde karşılanmadı. Firmanın tavrını ve olay yerinde yaşadığım mağduriyeti kanıtlayan tüm delillere sahibim. Bu firma, hem canıma kast edip kaçtı, hem maddi hasarımı karşılayacaklarını söyleyip karşılamadı. Başta beni şoförle de görüştürmediler, dava açacağımı söyleyince şoför bilgilerini verip zararın karşılanmasını şoför inisiyatifine bıraktılar ve tabii ki bir insanın canına kast edip arkasına bakmadan giden vicdandaki bu şoför, zararı karşılamadı. Ancak hem bu şahsa hem de bu firmaya Türkiye Cumhuriyeti'ne ait karayollarında bir insanın canına kast edip kaçmanın ve sonrasında akıl almaz bir mağduriyet yaşatmanın usulsüzlüğünü elimdeki tüm delillerle birlikte mahkeme yoluyla kanıtlayacağım.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hüner Lojistik Hnr Lojistik Tırla Makas Atıyor!

22 Ağustos 2024 20:26
Adem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 03:02
Arpa Ekspertiz Hatalı Ekspertiz Kararı Ve Şüpheli Anlaşma
Arpa Ekspertiz Hatalı Ekspertiz Kararı Ve Şüpheli Anlaşma

01 Aralık 2024 00:51
Çeko K Firmasının Tırının Tehlikeli Kaçışı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 19:57
Resul sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 14:04