Mr Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Hummel'dan Verilen Ve Gelemeyen Sipariş.

01 Aralık 2023 11:41

23.11.2023 de Hummel'ın internet sitesi üzerinden yapmış olduğum alışveriş yaklaşık 4-5 gündür Kargomsende firmasının dağıtım merkezinde bekliyor. Bugün 01.12.2023 ve hala dağıtım merkezinde ve dağıtıma çıkmamış olarak görünüyor.

Hızlı gelmesini ümit ederek kargo teslimat adresinin Hummel Gebze Center AVM mağazası olarak seçtim. İşin komik yanı bu aldığım ürünlerin stoğu teslimat mağazasında bulunmaktadır. Buna rağmen 1 haftadan uzun süredir bekleten Hummel firmasını şiddetle kınıyorum. İki kez iletişim formuna yazmama rağmen cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Kesinlikle bir daha alışveriş yapmayacağım bir firma oldu benim gözümde.

04 Aralık 2023 12:54 (Şikayetten 3 gün sonra)
12 Aralık 2023 09:49

Problemim maalesef siparişin geç gelmesi ile sonuçlandı. Kızlarımın acil ihtiyaçlarıydı ve iki çift ayakkabı bir hafta sonra tarafıma ulaştı. Hummel gibi büyük bir firmaya bu hiç yakışmadı. Onu geçtim sorun çözümü için iki adet form doldurdum, iletişim bilgilerimi bıraktım. Ancak dönüş yapılmadı. Ürünleri gidip mağazadan satın alsam, aynı gün temin edebilirdim. Online alışverişi tercih etme sebebimiz iş yoğunluğumuz olması. Bize kolaylık sağlayacağına zorluk yaşattı.

27 Kasım 2023 14:19

Cemal