Huawei Gelen Ve Giden Arama Sorunu

Emrah
20 Nisan 2024 18:48

Huawei telefonumda gelen ve giden aramalarda sorun yaşıyorum iki gündür. Gelen aramalarda telefon çalıyor fakat işlem yapamıyorum ne yanıtlayabiliyorum ne red edebiliyorum. Aynı şekilde karşı tarafı arayınca çalıyor ama telefon ana menüde gözüküyor. Diğer sekmeler mesaj, WhatsApp sorunsuz çalışmıyor. Bunu nasıl çözeriz.

20 Nisan 2024 18:50

Huawei telefonumda arama yaparken. Ekran arama moduna geçmiyor ama telefon yine de arama yapıyor karşı taraf Eğer telefonunu açmaz ise. Telefonumu kapatamıyorum. Böyle bir sorunla karşı karşıyayım nasıl çözüm bulabilirim. Bu sorunun. Bu sabahtan itibaren oluşmaya başladı. Daha önce böyle bir şey daha karşılaşmadım. Telefonumun diğer bölümleri normal ve düzgün çalışıyor ancak aramızda Bu şekilde bir sıkıntı oluştu

Burak
Burak

Bende de aynı sorunlar yaşanıyordu. Telefondaki tüm verileri yedekledim fabrika ayarlarına geri yükledim ve eski sürümü (9.1.0'dan 8.0.0'a) yükledim. Şu an sorunsuz çalışıyor arama yapabiliyor ve yanıtlayabiliyorum ayrıca ekran kararması olmuyor. Şu an yedeklerimi telefona geri yüklemekteyim, Fabrika ayarlarına döndürdükten sonra yaşadığım tek sorun kurulum sırasında Google hesabı, Huawei Kimlik Bilgileri gibi hesabınızı girmenizi istediği kısımda her şeyi eksiksiz ve doğru şekilde girmeme rağmen ''Verileriniz alınamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.'' diyordu. Nasıl çözüldüğünü anlayamadım sadece tekrar tekrar denedim bir ara bekledim içimden bir daha deneyeyim olmadı servise götürürüm dedim neyse sonraki denememde Google hesabına bağlandı ve telefon normal şekilde açıldı, dediğim gibi şimdi resimler vs. Yükleniyor. Yedekleme için Huawei'nin HiSuite uygulamasını Bilgisayara kurmuştum arama kayıtları dahil her şey sorunsuz geliyor. Umarım yardımcı olmuştur.

Gelen Aramaları Cevaplayamıyorum. Huawei.

18 Nisan 2024 02:31

Kenan