Aybike sonuçtan çok memnun

HP Teknik Destek Vermiyor

HP Teknik Destek Vermiyor
08 Ocak 2024 08:33
Aybike'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetim kendilerine iletildiği gibi benimle iletişime geçildi. Yeni aldığım kartuşumda hata olduğu anlaşıldı ancak farklı bir yerden satın aldığım için diğer firmadan değişim talep ettim. Görüntülü konuşma sayesinde yazıcımda bir problem olmadığını da anlamış oldum. Kendilerine çok teşekkür ederim.”

HP deskjet 2710 yazıcım yeni kartuş alıp takmama rağmen asla yazdırmıyor ve sürekli hata veriyor. Yani internette hata çözümü aramaktan bıktım. Bir hatayı çözüyorum bir diğerini veriyor ve bu yazıcıyı açtığım her an böyle devam ediyor. Yazıcıdan çok kartuşa para verdim ama bir sayfa çıktı alamadım. Bir de Türkiye'de bir ton ürün satıyorlar ama bir müşteri hizmetleri numaraları bile yok arayıp teknik destek alalım. Yemin ederim yazıcıyı 5. Kattan aşağı atsam sinirim geçmez.

08 Ocak 2024 14:22 (Şikayetten 5 saat sonra)
10 Ocak 2024 18:04

HP Deskjet 2710 Yazıcıda Sürekli Kartuş Problemi Ve Destek Eksikliği

Ökkeş
11 Ekim 2025 18:43
Alemdar sonuçtan memnun

Alemdar
04 Mart 2024 17:11
"Teşekkürler Müşteri temsilciniz Emre bey çok nazikti ve bizi ayrıntısına kadar dinledi sonuç Galiba kartuş dolum yapıldığı için makine Yeni kartuşu algılamıyor Saygılarımla."
HP Kartuş Arıza Veriyor

HP Disk Jet 2710

Burak
18 Kasım 2023 18:41
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
17 Temmuz 2023 16:07