21 Ağustos 2024 17:502.277

Randevu oluşturma hattını 0850 335 1958 numaralı telefonu 16.08.2024 tarihinde TÜVTÜRK'deki muayenem için aradım. Randevu oluşturabilmemiz için bana trafik cezam olduğundan randevu oluşturamıyoruz dendi. Trafik cezası, gecikme bedeli ve muayene ücretleriyle birlikte ödemem gereken ücretin 2101 TL olduğu söylendi ve dilerseniz size yardımcı olabiliriz dendi. Ben de ilk defa TÜVTÜRK randevusu oluşturduğum için ödemenin sadece istasyonlarda alındığını bilmiyordum. Muayene yapıldığı tarihte, 20.08.2024'te TÜVTÜRK istasyonunda tekrar benden 2546,19 TL ödeme alındığında fark ettim ki aradığım aracı kurumun benden aldığı para sistemde yok. Bunun üzerine tekrar 0850 335 1958 numaralı hattı aradığımda ise trafik cezası ödemesi (1000 küsur TL) ve aracı kurum komisyonu 900 küsur TL alındığını söylediler. Ama ilk aramamda kesinlikle komisyonu belirtmediler. Yapılan resmen mağduriyet. Bunu belirtmiş olsalar zaten internet bankacılığından işlemimi yapardım.

22 Ağustos 2024 08:48 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu A.Ş. 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında faaliyet gösteren bir ödeme kuruluşudur. İlgili kanun kapsamında sahip olduğumuz faaliyet izinlerimize istinaden şahıs, limited ve anonim şirketlere sanal pos ve para transferi altyapısı sağlamaktayız ve tacir ile tüketici arasındaki fon transferine aracılık etmekteyiz. İş modellerimizde, üye işyerlerine, bahse konu POS ve para transfer altyapısı ile mal veya hizmetlerini satma imkânı sunmaktayız. Bununla birlikte, söz konusu iş modelinde POS ve para transfer altyapısı aracılığı ile satım işlemine konu, mal veya hizmet bizzat üye işyerine ait olup, Kuruluşumuz satım işlemine ilişkin ‘’taraf’’’ konumunda bulunmamaktadır. İlgili şikayetinize konu iş modelinde, tutarın tarafımızca anlık olarak firmaya aktarılmasından dolayı ne yazık ki herhangi bir iade/ geri ödeme yapmamız mümkün değildir. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyor iseniz adli makamlara suç duyurusunda bulunması gerektiğini bildirmenizi rica ederiz.

Meral
23 Ağustos 2024 15:23

Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım çünkü ödeme esnasında komisyon alıyoruz diye bir ibarede bulunmuyorsunuz. İnternet bankacılığından havale yapabilen bir insan trafik cezanı da online ödeyebilecek kapasiteye sahiptir. İnsanlara hizmet verirken hizmet bedelinin de değerini söylemeniz gerekiyor burda yaptığınız şey düpedüz insanları farklı bir pozisyona koymak, başka da bir şey demiyorum. Zorlukla kazandığımız paraları bu kadar kolay yollarla alamazsınız insanlardan.

16 Ağustos 2024 21:412.338

14 Ağustos günü Tüvtürk'ten araç muayenesi randevusu almak için Tüvtürk.com yazan siteye tıkladım ve beni başka bir inte...

Elekse Elektronik Para Ödeme Hakkında

27 Ekim 2023 20:081.174

"Cuma akşamı mesai bitimi olunca açıkçası bu kadar hızlı bir dönüş olabileceğini ben bile tahmin edemedim. Harikasınız. Hem hız hem çözüm odaklı ve anlayışlı tavrınızı için sizlere çok teşekkür ederim. Elekse Elektronik ekibini tebrik ediyorum."

Elekse Ödeme Kuruluşu Aracımın Vergi Borcunu Ödemek İçin Yanıltıldım Ve Fazla Para Ödedim

28 Temmuz 2023 15:141.796

10 Temmuz 2023 tarihinde aracıma muayene randevusu almak için 08502557788 numarayı aradım. Aracımın vergi borcu olduğunu...

Elekse Ödeme Kuruluşu Randevu Hakkında Sorun

22 Ekim 2023 12:21434