Hopi Hazır Limit Alışveriş İptali

12 Nisan 2024 01:232.954

Hopi Hazır Limit ile Boyner'den Yaptığım Alışverişi Aynı gün iade ettim.
Üzerinden 15 gün geçmesine rağmen limit iade edilmedi taksit ödeme günü yaklaşıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım kayıt v. S oluşturuldu ama bir sonuç yok bu konu hakkında yardımcı olmanız gerekiyor

12 Nisan 2024 09:03 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde sizi telefon ya da e-posta yolu ile bilgilendireceğiz. İyi günler dileriz Hopi Müşteri İlişkileri

21 Nisan 2024 13:40

Hopi Kartsız İşlem İle 27.03.2024 tarihinde Boyner'den Yapmış olduğum alışverişi 27.03.2024 de iade ettim. On iş günü geçmesine rağmen Hopi kartsız işlem sayfasında borçlu gözüküyorum ödememin 8 günü kaldığı gözüküyor. Hemen çözüme kavuşturulması gerekiyor

23 Nisan 2024 12:47

Hopi kartsız işlem ile 27.03.2024 de yaptığım alışverişi aynı gün iade ettim neredeyse 1 ay geçmesine rağmen bakiye iadesi cüzdanıma yansımadı. Hâlâ borçlu gözüküyorum. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Ödeme gününe birkaç gün kaldı

10 Mayıs 2024 10:48

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili, irtibat numaranızdan size ulaşamamaktayız. Konu ile ilgili size daha sağlıklı bilgi verebilmek ve yardımcı olabilmek adına size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Hopi Müşteri İlişkileri

Leyla

Hopi İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ziya
Ziya
30 Ocak 2025 13:14721

18 Ocak tarihinde Boyner'den Hopi hazır limitimi kullanarak bir alışveriş gerçekleştirdim. Sonrasında eksik sipariş verd...

Sedat
Sedat
8 Kasım 2024 02:461.610

Boyner'den Hopi hazır limit ile aldığım ürünleri iptal ettim. Bir kısmının iadesi yapıldı fakat bir ürünün para iadesi y...

Boyner Ve Hopi Arasında İade Karmaşası

Yasin