Hopena Para İadesi Yapmıyor

28 Ocak 2024 01:55
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Tamamdır teşekkür ederim”

Hopena shoptan kişiye özel sipariş verdim ertesi gün iptal ettim. Para iadem hakkında hiçbir bilgi alamıyorum. Mail ve mesajlara hiçbir şekilde cevap verilmiyor. Yani nasıl bir sorumsuzluk anlayamadım. İnsanlara hiçbir şekilde bilgi vermiyorsunuz. Mağduriyetimin giderilmesini rica ederim

28 Ocak 2024 01:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Selamlar buradan sizin bilgilerinizi kim olduğunuzu müşterimiz olup olmadığınızı göremiyoruz, iadeyi biz değil ödeme sistemi yapmaktadır, ulaşmamış ürünün ücreti bize yatırılmamaktadır, sorunun çözümü için bizi ararsanız anlık çözüm sağlanacaktır

30 Ocak 2024 20:48

Sizi aradım ancak tatil nedeniyle direkt iptal ediliyor müşteri olduğumu kanıtlamak için neleri ulaştırmalıyım?

30 Ocak 2024 20:50

Buradan herhangi bir şeyi ulaştıramazsanız KVKK gereği, bir bilgi paylaşırsanız herkes görüyor. Hafta içi 09.30-17.30 arası ararsanız çözüm sağlanır mesai saatleri Google da yazmaktadır

30 Ocak 2024 20:51

Tamamdır teşekkür ederim

Gizem
18 Temmuz 2025 10:04
siparisim-gonderilmiyor-musteri-hizmetleri-bilgi-vermiyor-ve-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Vildan sonuçtan çok memnun

Vildan
12 Ağustos 2025 03:06
"Geri dönüş sağlandı, ilgiliniz için teşekkür ederim"

Fatih
13 Mart 2024 17:20
Sena sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 03:46
Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
05 Temmuz 2024 13:26
"Şikayetten hemen sonra mail ve SMS atıldı ve 1 gün sonra ürünler teslim edildi. Teşekkürler..."