Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
13 Ağustos 2024 22:50

Merhaba, 1,5 yıl önce Hoover marka H-FRY 500 Wi-Fi 11 kg kurutma makinesi aldım. Makinenin gürültüsü çok aşırı fazla, evde durulmuyor. En önemli şikayetim, filtresinin olmaması. Çevreme tavsiye edip çokça aldırttım, herkeste filtre var ama bizde yok. Tüm pislik motora gidiyor, arıza durumunda sorumlu firmadır. Acil çözüm istiyorum.

22 Eylül 2024 23:17

Hoover Dry 500 Kurutma Makinesi Aldım İçinde Filtre Yok Ürün Kusurlu Olduğunu Başka Bir Yakınımda aynı Makine Var Temizlerken Gördük Defalarca Çağrı Merkezi Aradım Yazdım İlgi Yok Artım Mahkemeye Vereceğim Sakın Bu Markayı Almayın Ürün ve Servis Rezalet

18 Eylül 2024 22:29

Merhaba 1,5yıl önce Hoover marka 11kg kurutma makinesi aldım. Servis geldi kurdu gitti. Sonrasında başka bir yakınım aynı üründen aldı ve filtre temizleme işlemi sırasında bizimkinde görselde olan filtre olmadığını fark ettik. Çağrı merkezi aradığımda bunu kurulumda fark etmem gerektiğini 1,5yıl nerede olduğumu sordu. Servis geldi bir tam teslim ederiz ücretli almanız gerekiyor dedi. Parasını geçtim markanın ilgisizliği beni şaşırttı adamlar kaçıncı yazmam ve 2aydır dönüş yok yazıklar olsun kesinlikle Hoover marka ürün almayın servis sonrası hiç yok makinem bu halde bozulursa sorumlusu servis ve markadır

Ek
14 Ağustos 2024 12:01 (Şikayetten 13 saat sonra)
Savaş
12 Eylül 2024 19:24
Hoover Kurutma Makinesi Gürültü Ve Filtre Sorunu

Merhaba Hoover H-DRY500 11Kg kurutma makinesi için görselde paylaşılan filtre içinde çıkmamıştır. Bunu 2kez şikayet ilettiğim halde firma ilkinde neden kontrol etmeden servisten teslim aldığım için ürünü beni suçladı. Sonra çağrı merkezi aradı müşteri memnuniyeti diye filtre gönderiyoruz servis sizi arar dedi. Üzerinden 1 ay geçti bu markaya sakın bulaşmayın. Ne satış ne sonrası ilgi alaka var. Ürünüm bozulursa sorumluluk firmanın kusurlu malındadır kayıt altında kalsın. Makinenin sıfırı ile değişim istiyorum. Mevcut Isparta servisini de kabul etmiyorum başka servis gönderib

Hoover Kurutma Makinesi Otomatik Kapanmıyor

Gökhan
25 Ağustos 2023 12:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 11:08

Çağlasu
21 Ocak 2024 17:31
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Dry-500 Sesli Çalışma Sorunu

Samet