Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Destekli Honor Magic Whatch 2 Saatimin Ekranı Yerinden Çıktı

Huawei Destekli Honor Magic Whatch 2 Saatimin Ekranı Yerinden Çıktı
Tufan
24 Mayıs 2023 14:14

Şikayetim teknik bilgi sahibi olmadan yapılmıştır.
2020 yılında 1300 TL'ye Honor magic whatch 2 akıllı saat aldım. Saat gerçekten güzel, kullanışlı çok sevdiğim bir saat. Ancak yaklaşık 2 hafta önce dokunmatik ekran yerinden çıktı. Saat hala çalışıyor, ekran sağlam, kordonlar sağlam. Huawei ve Honor ile görüştüğümde saatin Huawei servisinden işlem yapılacağı çünkü o tarihte alınan ürünlerin Huawei kapsamında olduğunu öğrendim. Daha sonrasında saatimi Huawei FixSmart'a gönderdim. Saatin çalıştığını sadece ekranın yapıştırılması gerektiğini belirttiğim bir de mesaj bıraktım. Kaldı ki garantisi olmadığını bana bir ücret yansıtılacağını bilerek gönderdim. Gönderim sağladıktan 10 gün kadar sonra beni aradılar ve ekran değişimi yapılması gerektiği, yapıştırma işleminin uygun olmadığı ve 1600 TL'ye tamir işleminin yapılacağı söylendi. Yahu piyasada fiyatlar uçmuş kabul ediyorum ancak koskoca teknik servis bir ekranı gövdesine yapıştıramadı mı. Saat çalışıyor hala çalışıyor. Ekranın komple değişmesi gerektiği ve 1600 TL talep ettikleri için herhangi bir işlem yapılmasını istemedim ve saatimi geri gönderdiler. Huawei gibi bir firmadan bu şekilde bir hizmet beklemiyordum.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch Fit 2 Teknik Servis Problemi

Gözde
31 Temmuz 2024 08:01
Huawei Watch Fit 2 Teknik Servis Problemi
Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

Gürsel
12 Mayıs 2025 14:50
Huawei Servisinden Yetersiz Destek Ve Çözümsüzlük
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
21 Mart 2024 12:19