Honor X9a Telefon Hakkında

Yaşar
25 Mart 2023 23:15

Honor X9a cihaz mesajlara girdiğimde alt tarafta ekran kayması çıkıyor daha cihazı alalı 1 ay bile olmadı mail bile gönderdik ilgilenen yok bir cihaz yapıyorsunuz arkasında durun bari nasıl bir iş anlamdım cihazı da severek kullanıyoruz garantiye götürsek telefonsuz kalacağız

profile profile

Emre
Emre

Arkadaşlar sorununuza cevap niteliğinde yazıyorum. Şirketi veya markayı savunmuyorum bilginiz olsun. Sorununuz marka veya yazılım ile ilgili değil 28.03.2023 güncellemesi de dahil olan bir Google mesajlar uygulaması sorunu. Mağazadan farklı bir mesajlar uygulaması indirip bunu var sayılan mesajlar uygulaması haline getirmeniz sorununuzu tamamen çözer. Honor doğuştan Google uygulamaları destekleyerek geliyor haliyle var sayılan uygulaması Google uygulamaları içinde bulunan mesajlardır kendi mesajlar uygulaması maalesef globale gelemiyor. Dediğimi yaptığınız da sorununuz tamamen çözülür. Hatta tavsiyedir Google Arama mesajlaşma mail dışında uygulamalar kullanın ve Google bağımlılığınızı da azaltın. Kısaca "sorun Honor a ait değil Google ye ait bu sorunu Google çözmeli" Örnek olarak Google Play ve uygulamanın kodu ismi şeklinde ekran görüntüsü de iliştirdim.

Erol
Erol

Aynı sorunu bende Honor 70 de yaşıyorum 1 ay oldu alalı durup dururken benim de böyle oldu çözümünü bulabildiniz mi ne yapmalıyım

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Honor X9a Tabletinde İş Uygulaması Çıkmazı Nedeniyle İade Ve Tam Geri Ödeme Talebi

İbrahim
20 Şubat 16:38