04 Kasım 2024 20:42

4 ay önce Honor 200 Pro telefon satın aldım. Ürünü sorunsuz kullanırken birden Wi-Fi ve Bluetooth açmamaya başladı. İşim gereği o sırada Çin'de bulunuyordum ve oradaki Honor servise verdim. Cihaza ücretsiz değişim teklif ettiler, IMEI değişmemesi için kabul etmedim. Ne de olsa benlik bir sorun değil diyerek ülkemdeki serviste değişim yaparım diye düşündüm. Sonra burada Honor, KVK ile anlaşmış ve KVK direkt kullanıcı hatalı diyerek ücret talep ediyor. İlk günlerde oluşmuş dışında ufak bir darbe izi var, bunu göstererek anakart çatlamış diyor. Böyle bir sorun olacak bir şey yaşamadı bu telefon. Telefonun bütünlüğü bozulmadan anakartı çatlamak zaten ayrı bir başarı olurdu. Uzun lafın kısası, Honor'u aradım ve yaşadıklarımı anlattım. Onlar da KVK bizim servisimiz diyerek yanıt veriyor. Çin bu telefonu değiştirirken burada neden para isteniyor? Honor Türkiye'den ve servis hizmetinden şikayetçiyim.

04 Kasım 2024 20:43

KVK servis faturası bu şekilde telefonun arka kapağını açmışlar ve geri yapıştırmamışlar bile 4 aylık telefonu faturada garanti dışı yazmışlar ve bana telefonda söyledikleri anakartta çatlak var durumunu servis raporunda belirtmemişler

04 Kasım 2024 20:51

Telefon bu şekilde geldi arka kapak Elle çıkıyor şimdi, yakında tekrar Çine gidiyorum ve bu telefonu Çin'e orijinal Honor servisine vereceğim değişim için ve ülkemdeki Honor servisinin bu hale getirdiğini anakartta çatlak var diyerek ücret talep ettiğini görevlilere bildireceğim onlarda incelesinler

Hasan
Hasan

Biz kimseye güvenemicek miyiz artık #KVK

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
03 Haziran 2025 16:07
Honor 200 Pro Kutudan Ayıplı Çıktı Servis Süreci Mağduriyetle Sonuçlandı
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Honor 200 Pro Modelinde E-Sim Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Yunus
08 Mart 2025 22:22
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
24 Haziran 2025 17:00