Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Sıfır Araç Arızası

Honda Sıfır Araç Arızası
06 Mart 2023 16:48

Temmuz 2022 tarihinde Ankara Honda Boradan Accord sıfır araç satın aldım. Aracın ön park sensörleri iki ay sonra herhangi bir engel ya da araç yokken çarpışma ikazı vermeye başladı. Aracı bu sorunla ilgili olarak 6 defa servise götürdüm. Ancak sorunu çözemediler. Honda Türkiye ye şikayet yazdım ve aracın değişimini talep ettim. Bana biraz süre tanıyın Honda Japonya ile görüşeceğiz size döneceğiz dediler. Bir daha kendilerinden ne dönüş oldu ne de ben numaralarına ulaşabildim. Honda sattığı aracın arkasında durmuyor. Araç alacak tüm vatandaşların bilgisi olması için bu şikayeti yazıyorum. Hakkımı yasal yollardan arayacağım.

05 Aralık 2023 12:55

Honda aracım ile ilgili sürdürdüğüm çaba sonunda sonuçlandı. Aracın tüm park sensörleri ve park sensör beyni değişti ama sorun çözülmedi. Geçen hafta servise yine çağrıldım. Ön plakalık titreşim yaptığı için sensörleri tetiklendiği ve plakalığı sabitleyeceklerini söylediler. Bu işlemi yaptıktan sonra sorun şimdilik çözüldü. Yaklaşık bir haftadır sensör hiç yanlış ikaz vermedi. Sonradan öğrendiğim kadarı ile başka bir marka aracın lüks modelinde de aynı sıkıntı varmış. Onlarda plakalığı sabitlemişler ve sorun çözülmüş. Bu sıkıntıyı yaşayan olursa bilgi olsun diye yazıyorum. Teşekkürler Honda.

Doğukan

Merhaba. Aynı arıza bizde de çıktı. Sorunu çözebildiniz mi, ne oldu

Özcan

Melisa hanım aracın sorunu çözüldü. Ön plakalık sallandığı için bu arızayı veriyormuş. Servise gidin ön plakalığı sabitliyorlar ve arıza geçiyor. İyi günler dilerim.

Doğukan

Sensörleri temizlediniz mi? Bana gelen cevapta temizleyin yazıyor. Bir de y0uTuDe'da "Honda Civic Park Sensörü Kodlama" diye bir video var. Orada kendi yöntemlerimiz ile park sensörü ayarları nasıl sıfırlanır anlatılıyor deneyimleyebiliriz

Özcan

Merhaba. Sorun çözülmedi. Honda Türkiye Japonya ya yazmış cevap bekliyormuş. Bir buçuk ay oldu henüz cevap vermemişler. Bana telefonda söylenen son olarak bu.

Araç Alımında Söz Verilen Taksitlendirme Yapılmadı, Mağduriyet Yaşadım

Recep
02 Ekim 14:40
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

32.000 TL Bakım Sonrası 1.000 TL'lik Parça Garanti Dışı: Honda'da Garanti Nerede?

Mahmut
09 Temmuz 16:04