Merve
Merve
26 Temmuz 2024 16:2554.804

Sayın Honda Türkiye genel müdürlüğüne; şirketimizin nakil aracı olarak ayışığı Üsküdar/İstanbul bayiden sıfır olarak satın alınan, 3hgru1890hm403694 şasi numaralı, l15b41030522 motor numaralı, 2016 model trafiğe çıkış tarihi 17.02.2017 olan hr-v otomobilin boyası 3 farklı noktadan dökülmektedir.

Ekte yer alan fotoğraflar yaşadığımız sıkıntıyı özetler durumdadır. Aracımız mekanik otomatik yıkayıcılara yıkatılmamıştır. Boya dökülmeleri farklı yerlerde olup herhangi bir temasla ilişkilendirilemez. Kusurun tespiti, kusurun ve mağduriyetin giderilmesi gereğini arz edilmiştir. Şikayetlerimiz üzerine Honda ayışığı'ndan arandık fakat yıllık bakımlarının eksik olduğu için bunun olumsuz sonuçlanacağı bilgisi verilmiştir.

Fakat bakımlarının bu hata ile herhangi bir şekilde ilişkisi söz konusu değildir. Zira benzer dönemde alınan hr-v sahiplerinden gelen şikayetlerin çokluğu, üretim kaynaklı bir sorun olduğunu göstermektedir. Garantisi dahilinde boyasının yapılması ve oluşacak değer kaybının tarafımıza iletilmesini ivedilikle rica etmekteyiz.

Yorumlar(6)

Muhammet
Muhammet
15 Ocak 2025 22:24

Bende aldım aynı araçtan evet birkaç Yerinde boya dökülmesi var mahkemeye verilse kazamanız zor deniliyor bununla ilgili çözüm bulan yazarsa sevinirim

Tarık
Tarık
4 Eylül 2024 11:16

Şikayetin ayağı kısa. Japonya'ya yazın bakalım ne oluyor? İzleyin sonra.

28 Ağustos 2024 13:05

Çok sevdiğim bir markaydı ilk aracımda Honda Jazz dı ikinci aracımı bayiden sıfır Honda Civic aldım ama boya atması sorunu taşıyorum ve Honda Türkiye sadece yorumları okuyor müşterisiyle ilgilenmiyor nasıl olsa attık mantığı ile hareket ediyor oysaki kaç müşteri kaybediyor

28 Ağustos 2024 13:04

Benimde aracım 2017 model Civic benzer sorun yaşıyorum hepimiz hukuki yollara başvurmadan Honda Türkiye sorunu çözmeyecek sadece izleyecek

Emre
Emre
31 Temmuz 2024 18:20

Honda Türkiye yine şaşırtmadı. Çözüm basit, Honda alacak kişilere başınızdan geçenleri anlatıp bu hatadan vazgeçirilebilir. Bariz hatalarını nasıl sahiplenemez bir marka inanılır gibi değil.

Honda HR-V Model Aracımızda Boya Kalkması Ve Ek Ücretler Hakkında

Yiğit
Yiğit
1 Haziran 2024 08:2967.236

24 Şubat 2023 tarihinde Honda Marmara bayisinden sıfır kilometre olarak satın aldığımız Honda HR-V model aracımızda, hen...

4 Destek4 Yorum

Honda HRV Tavan Ve Direklerinde Sürekli Boya Dökülmesi Mağduriyeti

Alper
Alper
9 Ekim 2025 11:1623.600

2016 model Honda HR-V aracımın tavan ve yan direklerinde boya dökülmeleri meydana geliyor. Aracı aldığım yıldan bu yana ...

Honda HRV'de Boya Kalkması Ve Servis İlgisizliği Sorunu

Hasan
Hasan
27 Ağustos 2025 13:3722.141

2016 model Honda HRV aracımda kapı bölgelerinde yer yer boya kalkması meydana gelmektedir. Aracı bir ay önce ikinci el o...

Honda HRV'de Boya Kalkması Ve Servis İlgisizliği Sorunu
1 Destek

Tümünü Gör
Honda HRV Hibrit 6 Sene Garanti Kapsamına Alınmadı, Koltuk Deforme Oldu!

Honda HRV Hibrit6 Sene Garanti Kapsamına Alınmadı, Koltuk Deforme Oldu!

Erhan

Ali
Honda Civic Sarsıntı Ve Stop Sorunu

Honda CivicSarsıntı Ve Stop Sorunu

Ahmet
Honda Civic Park Sensörü Hatası!

Honda Civic ParkSensörü Hatası!

Ahmet
2016 Honda Civic Boya Atması