Honda Civic Benzin Pompa Problemi

Recep
01 Eylül 2023 12:47

Honda Civic 2019 Eco Elegance paket aracım var. Aldığım günden bugüne yüzüm gülmedi desem yer. 2022 tatil yolunda klima arızalandı. Antalya sıcağında 4 cam açık 40 derecede kaldım tatilim hayal kırıklığı oldu dönmek zorunda kaldım 2022 yılında yine LPG şamandıra arızası yaşadım. 2023 yaz tatilinde İzmir otobanında aracım kontağı kapattım tekrar çalıştırmak istediğimde aracım çalışmadı servisi aradığımda kronik bir arıza olduğu benzin pompa arızası yaşadığımı istersem çekici geleceğini ancak yolcuları almayacağını, ya da 1 saat beklememiz halinde aracın çalışacağını belirttiler. Ancak benim hayatım riske girmiş otoban ortasında kalmışım bir defa bile geri dönüş yapılmamış sürekli servis bakımı yapılıp 1000 liralık işe 4 bin tl alıp aracın bu şekilde arıza yapması nefret ettirdi. Damla servisi aradım pompanın bulunmadığını fabrikada dahi olmadığını belirttiler. İkame araç verip veremeyecekleri konusunda dönüş bekliyorum. Fabrikaya ne zaman geleceği belli değil. Şaka gibi bir sürecin içine girmiş bulunuyoruz... Acil olarak dönüş ve mağduriyetimin çözümünü istiyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Ağustos 2024 11:22
Sakarya Honda Sandıkçı Bir Pişmanlıktır
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Honda Kullanıcı Hatası Olmayan Bir Sorunu Bana Ödetti.

Necati
11 Nisan 2024 02:39