Honda Arka Cam Kenarı Boya Atması

Honda Arka Cam Kenarı Boya Atması
16 Haziran 2024 13:41

Selamlar. 2018 model Civic Elegance eko model aracımda sağ arka cam kenarı boya atması oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı nasıl bir yol izlenmeli. Boya garanti kapsamında mı 6 yıl garantisi var aracın. Ankara da ikamet ediyorum buradaki yetkili servislere götüreceğim umarım sorun çıkarmazlar.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Yılmaz
Yılmaz

Aynı sorunla ben de bugün karşılaştım. Servis bakımlarımı ihmal ettiğim gerekçesiyle garanti dışı kaldığını söyledi servistekiler. Yetkili servis bakımıyla boya garantisinin ne alakası var anlamış değilim?

Serhat
Serhat

Merhabalar aynı sorun bende de oluştu bir işlem yaptırdınız mi acaba

Fatma

Teşekkür ederim yanıtınız için ben de yarın bayi ile yeniden görüşüp ona göre hareket edeceğim tabi Honda markasının sessiz kalıp hiç cevap yazmaması da ayrı bir soru işareti Instagram'da da sordum hiçbir cevap yok ve bu çok üzücü güvendiğimiz bir markaydı oysaki

İbrahim
İbrahim

2016 Honda var. Rötuşla idare ediyorum. 6 ay idare ediyor sonra dökülüyor. Boyatmak istemiyorum tavanı boyalı olacak. Servis kronik deyip geçiştiriyor.

Fatma

Servis ücretsiz boyarız dedi kronik sorunmuş ama ben zararımın karşılanmasını talep ediyorum servis müdürü ile pazartesi günü görüşeceğim size ne yanıt verdiler merak ettim

Murat

Honda Efe yetkili servisine gittim. Kaymakamlıkta bulunan tüketici heyetine aracın fotoğraflarını çekip şikayette bulunacaksınız dediler. Zaten bu modellerde kronik sorun olduğu için herkes kazanıyor dediler. Sonrasında gelin ücretsiz boyarız dediler. Değer kaybı için de ayrıca dava açabiliyoruz o bize bağlı. Benim aracın arka cam iç bölgesinde olduğu için lokal boyayacaklarmış.

Murat

Selamlar Ben henüz gidemedim yarın uğramayı düşünüyorum. Sizi de bilgilendiririm. Boyadıklarında değer kaybı oluşacak boyamazlarsa belki daha da ilerleyecek boya atması. Boyalar ise ayrıca değer kaybı davası açmayı düşünüyorum.

Fatma

Bayram sonrası servisin cevabına göre Honda global diye bir sayfa var oraya yazmayı düşünüyorum umarım gerek kalmaz ama çok umutlu değilim ben de ilk aracım Honda Jazz dı ve çok kaliteli bir arabaydı aynı kaliteyi Civic te bulamadım

Fatma

Merhaba bugün fark ettim 2017 model Honda Civic te aynı sorunu gördüm sizinle ilgilenen oldu mu ya da bayi ne dedi bayram biter bitmez soracağım

Bende bayramın bitmesini bekliyorum

02 Nisan 2025 17:32