Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Honda 2 Yılda 4 Kez Arızalanan Araç

12 Eylül 2023 12:10

2021 model Honda Civic model aracımı 4. Kez yakıt almada sorun yaşaması nedeniyle servise götürmek zorunda kaldım. 15 ay içinde 4 kere yolda kaldığımı mağduriyetimin giderilmesini istediğimde yetkili servis bana kaza da yapabilirdiniz minvalinde cevap verdi. Her şeyin Honda Türkiye bilgisi dahilinde olduğunu söyledi. Sonuç olarak Honda 15 ay içinde beni 4 kere yolda bırakan (her seferinde çekiciyle servise bırakıp 3-4 gün tamir süresince araçsız kalmam nedeniyle) ciddi zaman kaybına sebebiyet veren aracım için her seferinde aynı şeyi yapmaktadır. Fakat aracım bir süre sonra aynı arızayı yine vermektedir. Dolayısıyla ben de yine bozulacak endişesiyle aracımı tedirgin bir şekilde sürmekteyim. Honda gibi büyük bir markadan sorunumu çözmesini ümit ediyorum.

Ahmet
Ahmet

Çözüldü mü

Sinan

5. Arızadan sonra yetkili serviste detaylı incelediler. Yakıt alımı sağlayan bir kabloda gevşeklik olduğunu oraya dokunduklarında aracın elektriği kestiğini tespit ettiler. O noktayı düzeltmelerinden sonra yaklaşık 2.5 yıldır sorun yaşamadım. Aynı servise 5. Gidişimde sorunu anlayıp çözebildiler! (Eskişehir Honda servisi)

Sezgin
07 Ağustos 2024 14:40
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Honda Garantili Aracıma Hizmet Vermiyor, Ücret Talep Ediyor!

Muhammed
14 Temmuz 2024 10:25