Mert sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Honda Forza 250 Stop Etme Ve Honda Yol Yardım Fahiş Rakamı

13 Mayıs 2024 11:37

2023 model Honda Forza 250 motosikletimde üç haftadır yolda giderken motorun durma sorunuyla uğraşıyorum. Honda Nish servisine iki kez gittim ve yapılan testler sonucunda herhangi bir arıza tespit edemediler. Servisten ayrıldıktan iki saat sonra yolda giderken motor tekrar durdu ve bir daha çalışmadı. Honda yol yardımını çağırarak motosikletimin çekilmesini sağladım ve tekrar Honda Nish servisine götürüldü. Motosikletim üç-dört gün serviste kaldı, test edildi ancak yine bir arıza bulunamadı. Daha sonra benden çekici ücretini ödememi istediler ve motosikletimi servise çektikleri üç-dört kilometrelik yol için 2.210 TL fatura çıkardılar. Bu ücreti ödemeye zorlandım. Hem motosikletimdeki arızanın bulunamaması hem de çekici ücretinin aşırı yüksek olması nedeniyle mağdur olduğumu düşünüyorum ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

honda-motosiklet-honda-forza-250-stop-etme-ve-honda-yol-yardim-fahis-rakami-1.pdf
31 Mayıs 2024 10:39

2 km de gidilse 50 km de gidilse fiyat aynıdır diye servisten bilgi verildi Honda müşterisine değer vermiyor

Emrah
Emrah

Bir de Çin malı motorlara laf ederler vallahi birçoğu Japon malından daha iyi ve sağlam bizim insanlarımız Çin deyince korkuyor ama Japon isim yapmış şu an birçok ünlü ve bilindik dünya markalarını Çin satın aldı ve her şeyi onlar üretiyor... Japon diye güvenip alınan Honda Forza da insanı yarı yolda bırakıp hayal kırıklığına uğratıyor

Murat
Murat

Hocam problemi bulabildin mi bende de 22 ödel var yavaşlayınca sanki elimle motoru kapatmışım gibi stop ediyor bir daha çalıştırıyorum 20 metre gidiyorum 5km hızla gazı bırakınca yine stop ediyor ama hızlı giderken problem yok

Mert

Yok çözümü bulamadım sattım motoru o yüzden

Efkan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Nish Servisinin Hasar Verdikleri Parça İçin 45 Gün Süre Vermesi

18 Mayıs 2024 01:54
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 20:16
Honda Motosiklet Honda Yol Yardımdan Gönderilen Çekiciden Motorum Düştü
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Servisinde Kronik Sorun Ve Yanıltıcı Hizmet

20 Ocak 2025 16:27