Yasin sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 22:18

31.01.2024 tarihinde, Honda Konşuk yetkili bayisinden sıfır olarak satın aldığım 21 AEZ 720 plakalı Honda CL 250 model motorum, 05.07.2024 yani daha 6 aydır kullandığım motorum sabah hiçbir şekilde çalışmadı. Ben de Diyarbakır yetkili servisine çekici ile götürdüğümde, arızanın bilgilerini Honda genel merkezine göndermişler ve merkezden akü arızasının kullanıcı hatası olduğunu belirterek ücret karşılığında tamirinin yapılacağını söylediler. Sıfır olarak satın aldığım ve henüz 6 aydır kullandığım motorun böyle bir arıza ile karşılaşması beni hayal kırıklığına uğrattı ve marka olarak ürünün arkasında durmamalarından şikayetçiyim. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum.

Baris sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 11:09
Honda Motosiklet Garanti Dışı Bırakma Honda
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 23:20
Sıfır Alınan Honda 125 Aktiva Kusurlu Çıktı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Honda Motosiklet Sıfır Alınan Motosikletin Hasarlı Teslimi ve Servis İlgisizliği

22 Eylül 2025 16:55
honda-motosiklet-sifir-alinan-motosikletin-hasarli-teslimi-ve-servis-ilgisizligi-5.jpg

Honda PCX Motorunda Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Bulunamaması

07 Mart 2025 14:32